غذای پارمیجانای مرغ یکی از لذیذترین و محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که طعمی بینظیر و دلپذیر دارد. با این دستورالعمل میتوانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پارمیجانای مرغ:
- ۲/۱ فنجان آرد ساده
- نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۸ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۴۵۵ گرم پاستای رشتهای
- ۲/۱ فنجان روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۴ حبه سیر، خرد شده
- ۱ پیاز متوسط، خرد شده
- ۴/۳ فنجان آب مرغ
- ۳ عدد کنسرو ۴۱۰ گرمی گوجه فرنگی له شده
- ۱ قاشق غذاخوری شکر
- ۴/۱ فنجان جعفری تازه خرد شده و مقداری برای سرو
- ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- ریحان برای سرو
طرز تهیه پارمیجانای مرغ:
آرد و مقداری نمک و فلفل را در یک بشقاب بزرگ ترکیب کنید. سینههای مرغ را در این مخلوط بغلتانید و کنار بگذارید. پاستای رشتهای را بپزید تا نرم شود.
روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که کره آب شد، سینه مرغ را هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوهای شود و سپس از تابه خارج کنید.
بدون تمیز کردن تابه، سیر و پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد تا کاهش یابد. سپس گوجه فرنگیهای له شده را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه بپزید.
در پایان، جعفری خرد شده را اضافه کرده و سس را هم بزنید. سپس سینههای مرغ را با پنیر پارمزان بپوشانید و درب تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
پاستا را در بشقاب گذاشته و با سس بپوشانید. سینههای مرغ را روی آن قرار دهید و با جعفری و ریحان تزئین کنید و سرو نمایید. نوش جان!
ارسال دیدگاه