
پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی
مواد لازم پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی:
- ۲/۱ فنجان آرد ساده
- – نمک و پودر فلفل سیاه
- – ۸ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- – ۴۵۵ گرم پاستای رشته ای
- ۲/۱ فنجان روغن زیتون
- – ۲ قاشق غذاخوری کره
- – ۴ حبه سیر، خرد شده
- – ۱ پیاز متوسط کامل، خرد شده
- – ۴/۳ فنجان آب مرغ
- – ۳ عدد کنسرو ۴۱۰ گرمی گوجه فرنگی له شده
- – ۱ قاشق غذاخوری شکر
- – ۴/۱ فنجان جعفری تازه خرد شده، مقداری نیز برای سرو کردن
- – ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده،
- – ریحان، برای سرو کردن

پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی
طرز تهیه پارمیجانای مر غ:
آبتدا آرد و مقداری نمک و فلفل را در یک بشقاب بزرگ ترکیب کنید. سینههای مرغ را در این مخلوط بغلتانید و کنار بگذارید
پاستای رشته ای را بپزید تا نرم شود
روغن زیتون و کره را با هم در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. زمانی که کره آب شد و مخلوط کره و روغن داغ شد، هر طرف سینه مرغ را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوهای شود. سینههای مرغ را از تابه درآورده و کناری بگذاید.
بدون اینکه تابه را تمیز کنید، سیر و پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را ریخته و ته ظرف را هم بزنید تا تمام طعمها ترکیب شوند. اجازه دهید آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بپزد تا مقدار آن به نصف برسد.
گوجه فرنگیهای له شده را اضافه کرده و ترکیب کنید شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد.
نزدیک به انتهای پخت، جعفری خرد شده را ریخته و سس را هم بزنید.
سینههای مرغ را با دقت روی سس گذاشته و به طور کامل با پنیر پارمزان بپوشانید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. بگذارید تا زمانی که پنیر آب شود و مرغ گرم شود، بپزد. پنیر بیشتری اضافه کنید.
پاستای رشته ای پخته را در بشقاب گذاشته و با سس بپوشانید. سینههای مرغ را روی آن گذاشته و جعفری و ریحان را روی آن بپاشید. زود، میل کنید.

پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی
ارسال دیدگاه