طرز تهیه پارمیجانای مرغ خوشمزه و اصیل ایتالیایی

جمعه 23 خرداد 1404 آشپزی
پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی

غذای پارمیجانای مرغ یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی است که طعمی بی‌نظیر و دلپذیر دارد. با این دستورالعمل می‌توانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پارمیجانای مرغ:

  • ۲/۱ فنجان آرد ساده
  • نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۸ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۴۵۵ گرم پاستای رشته‌ای
  • ۲/۱ فنجان روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ حبه سیر، خرد شده
  • ۱ پیاز متوسط، خرد شده
  • ۴/۳ فنجان آب مرغ
  • ۳ عدد کنسرو ۴۱۰ گرمی گوجه فرنگی له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۴/۱ فنجان جعفری تازه خرد شده و مقداری برای سرو
  • ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • ریحان برای سرو

پارمیجانای مرغطرز تهیه پارمیجانای مرغ:

آرد و مقداری نمک و فلفل را در یک بشقاب بزرگ ترکیب کنید. سینه‌های مرغ را در این مخلوط بغلتانید و کنار بگذارید. پاستای رشته‌ای را بپزید تا نرم شود.

روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که کره آب شد، سینه مرغ را هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای شود و سپس از تابه خارج کنید.

بدون تمیز کردن تابه، سیر و پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد تا کاهش یابد. سپس گوجه فرنگی‌های له شده را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه بپزید.

در پایان، جعفری خرد شده را اضافه کرده و سس را هم بزنید. سپس سینه‌های مرغ را با پنیر پارمزان بپوشانید و درب تابه را ببندید تا پنیر آب شود.

پاستا را در بشقاب گذاشته و با سس بپوشانید. سینه‌های مرغ را روی آن قرار دهید و با جعفری و ریحان تزئین کنید و سرو نمایید. نوش جان!

پارمیجانای مرغ

Capture 9

طرز تهیه دسر کازان دیبی ترکی خوشمزه و ساده

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

آموزش تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا