وقتی صحبت از طرز تهیه استانبولی پلو با بادمجان استانبولی میشود، یاد خاطرات شیرین مادربزرگها و غذاهای خانگی میافتیم. این غذا به عنوان یکی از محبوبترین غذاهای خانگی، به ویژه در روزهای تعطیل شناخته میشود. در ادامه طرز تهیه این پلوی خوشمزه را خواهید دید.
مواد لازم :
- ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)
- ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
- ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)
- ۲ ق س رب
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
- ۱ ق چ زردچوبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- ۳ ق غ پیاز داغ
طرز تهیه :
برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کردهاید مانند همیشه آبکش کنید. سپس بادمجانها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک بخوابانید. بعد از آن، بادمجانها را شسته، خشکش کرده و در روغن تفت دهید. بعد از 2 الی 3 دقیقه، سیبزمینیهای نگینی خرد شده را اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله، رب گوجهفرنگی و پیاز داغ را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.
در نهایت، گوجهفرنگی رنده شده را افزوده و در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. سپس مواد را لابهلای برنج بدهید و به مدت 30 دقیقه دم کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکته: برای بهتر شدن طعم میتوانید از ادویهجات مختلف استفاده کنید.
ارسال دیدگاه