
واویشکا غذای ساده و خوشمزه شمالی است که اصالت آن روسی است این غذا را با مرغ و گوشت و جگر یا گوشت چرخی همراه با سبزیجات مختلف تهیه می کنند .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه واویشکا خوشمزه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه واویشکای مرغ
- سینه مرغ : 1 عدد
- بزرگ : 1 عدد
- فلفل دلمه ای : نصف یک عدد
- گوجه فرنگی : 1 عدد
- فلفل سبز قلمی : 3 عدد
- زعفران : مقداری
- آب لیمو ترش تازه : مقداری
- نمک ، فلفل و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه واویشکای مرغ خوشمزه
- برای تهیه واویشکا با سینه مرغ سینه مرغ را شسته و چربی های آن را بگیرید و به اندازه های 2 سانتی برش دهید .
- تابه ای تفلونی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود .
- بعد پیاز نگینی خرد شده را داخل تابه بریزید و با روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس گوشت مرغ خرد شده را اضافه کنید و تا با پیاز به خوبی سرخ شود.
- به مرغ سرخ شده فلفل قلمی و دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید.سپس گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه زعفران ، نمک و فلفل اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت مرغ با حرارت ملایم بپزد در آخر پخت آب لیمو را هم روی همه مواد بریزید و حرارت را خاموش کنید.
- واویشکای مرغ آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.
طرز تهیه واویشکا با گوشت و سیب زمینی به روش شمالی
- گوشت قرمز تکه : 250 گرم
- پیاز : 2 عدد
- گوجه فرنگی:2 عدد
- سیب زمینی :4 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- آبغوره یا آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه:1 قاشق چایخوری
- نمک:1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه:1 قاشق چایخوری
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه واویشکا با گوشت قرمز تکه ای به روش گیلانی
- برای پخت واویشکا با گوشت قرمز گوشت بدون استخوان را خرد کنید و بشویید و در آبکش بریزد تا آب آن گرفته شود
- سپس در قابلمه مناسب مقداری روغن بریزیدو پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید تا کمی طلایی شود سپس ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهیدسپس گوشت خرد شده ( گوسفند یا گوساله) را به پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس وسط تابه رو خالی کنید و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب گرفته شود سپس مواد را با رب مخلوط کنید.
- گوجهفرنگیها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوجه نرم بشه . حالا دو لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه یا زود پز را ببندید و حدود یک ساعت زمان دهید تا گوشت کامل بپزه و واویشکا آماده بشه. اگر آب گوشت کم شد و گوشت نپخته بود مقداری آب جوش اضافه کنید تا گوشت خوب بپزد.
- درآخر پخت نمک رو اضافه کنید و سپس آبغوره یا آبلیمو را اضافه کنید.
- سیبزمینیها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و بشویید و داخل پارچه بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس در تابه ای روغن ریخته تا داغ شود و سیب زمینیها رو داخل روغن سرخ کنید ومقداری نمک اضافه کنید و بعد از سرخ شدن سیب رمینی ها را در صافی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود
- وقتی گوشت خوب پخت و کم آب شد آن را داخل کاسه بریزید و روی آن سیبزمینی سرخ شده رو بریزید و به همراه برنج یا نان سرو کنید
- واویشکا را با جگر و گوشت چرخی نیز تهیه می کنند که بسیار خوشمزه است و سریع آماده می شود و غذای مناسبی برای نهار یا شام است پس این غذای خوشمزه شمالی را تهیه کنید و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید.
ارسال دیدگاه