» گوناگون » هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۲۰ - ۱۹:۳۰

هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

آخرین قیمت ویزای شنگن

– هزینه ویزا شینگن از ژانویه ۲۰۲۰ میلادی مصادف با دی ماه سال ۱۳۹۸ افزایش چشمگیری خواهد داشت. این ویزای محبوب امکان سفر آزادانه به ۲۸ کشور منطقه شنگن در قاره اروپا را فراهم می‌کند. علت سخت گیری زیاد در صدور آن به ایرانیان در سال‌های اخیر، روند فزاینده دریافت کنندگان ویزای شنگن به منظور پناهندگی و کار سیاه است. از طرفی مدارکی که متقاضی تسلیم کنسول می‌کند، باید قوی و توجیه کننده سفر او و بازگشتش به میهن باشد.
شمار ریجکتی‌های ویزای شینگن ایرانیان در چند سال اخیر صعودی شده، اما فرآیند و مراحل دریافت آن در تهران، از سال ۲۰۱۶ میلادی به این سو، بسیار آسان شده است. زیرا بسیاری از سفارت‌خانه‌های منطقه شینگن در تهران، فرآیند‌های دریافت مدارک و ثبت اطلاعات هویتی متقاضی ویزا شنگن را از طریق کارگزاری‌های رسمی، برون سپاری (outsource) کرده و دیگر نیازی به مراجعه به کنسول نیست.

انواع ویزای شنگن

ویزای شنگن دارای ۴ تیپ مختلف است. هر تیپ، شرایط و مدارک خاصی برای تقاضا و دریافت دارد و مدت زمانی که می‌توان از آن استفاده کرد نیز با بقیه فرق دارد. با ویزای شنگن، به هیچ عنوان امکان تحصیل بلندمدت در دانشگاه و کالج را ندارید؛ اما می‌توانید دوره‌های ۱ تا چند هفته کوتاه مدت را در هر کشوری در منطقه شنگن، بگذرانید.
  • ویزای شنگن A که ویزای ترانزیت است و مدت محدودی دارد.
  • ویزای شنگن B که ویزای عبور است و مدت محدودی دارد.
  • ویزای شنگن C که ویزای توریستی و کنفرانسی و نمایشگاهی و دیدار از اقوام و دوستان و آشنایان است.
  • ویزای شنگن D که ویزای تجار و بلند مدت است.

 

ویزای شنگن توریستی چند نوع دارد؟

ویزای شنگن توریستی (TYPE C) سه نوع دارد:

  • یک‌بار‌ورود (SINGLE): به شما اجازه تنها یک بار وارد شدن به منطقه شینگن می‌دهد. مدت اعتبار ویزا و زمان اقامت را شما در تقاضا نامه (APPLICATION FORM) اعلام می‌کنید اما مدت آن و صدور یا عدم صدور آن، از حقوق مسلم سفارت‌خانه است.
  • دو بار وورد (DOUBLE-ENTRY): به شما اجازه دو بار ورود و دو بار خروج از منطقه شنگن می‌هد. با دارا بودن این ویزا، اگر اعتبار ویزا موجود باشد،‌ می‌توان به هر کشور شینگن سفر کرد.
  • چند بار ورود (MULTIPLE-ENTRY): ویزایی است که به شما امکان ورود چند باره به محدوده شینگن را می‌دهد. یعنی شما می‌توانید حتی اگر ویزای شنگن مولتی پل ۲ هفته ای دریافت کردید، ۱۰ بار وارد منطقه شنگن شده و از آن خارج شوید.

 

آخرین قیمت ویزای شنگن

هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ برای بزرگسالان، ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو است.
توجه داشته باشید که از ژانویه سال ۲۰۲۰، مصادف با دی ماه سال ۱۳۹۸، هزینه این ویزا برای بزرگسالان به ۸۰ یوروارتقا می‌یابد و شرایط دریافت نیز تغییر نمی‌کند. یعنی با یورو ۱۵ هزار تومانی، فقط اقدام برای ویزای شینگن (چه بگیرید چه نگیرید)، ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه در بر دارد!

80 یورو هزینه ویزا شینگن

مدارک لازم برای دریافت ویزا شنگن

مدارک زیر، حداقل مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا شینگن به قصد گردشگری، دیداری، کنفرانسی است که برای دیدار از اقوام یا شرکت در کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی چند هفته‌ای نیاز دارید و احتمال دارد متناسب با درخواست شما، کنسول، مدارک دیگر از شما درخواست کند.

  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی هوشمند
  • ترجمه رسمی سند ازدواج در صورت وجود
  • ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی در صورت تقاضا برای شرکت در دوره کوتاه مدت آموزشی
  • اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی
  • ۲ قطعه عکس رنگی که متعلق به ۶ ماه اخیر باشد.
  • پرداخت هزینه ۶۰ یا ۸۰ یورو
  • پرداخت هزینه حق العمل کارگزاری (در صورتی که از طریق VFSGLOBAL یا کارگزاری اقدام کرده باشید)
  • فرم تکمیل ویزای شنگن به زبان انگلیسی یا زبان کشور مقصد
  • رزرو بلیط رفت و برگشت که نشان دهنده عزم شما به بازگشت از محدوده شنگن پس از اتمام تاریخ ویزا باشد.
  • رزرو محل اقامت در کشور مقصد و هر نقطه ای که قصد ورود دارید.
  • ترجمه رسمی گواهی شغلی متقاضی ویزا شنگن که نشان دهنده مدت اشتغال، تاریخ مرخصی، مدت موافقت شده برای مرخصی از طرف کارفرما و حقوق ماهانه شما باشد.
  • ترجمه رسمی گواهی تحصیلی برای دانشجویان و دانش آموزان.
  • ترجمه رسمی مدارک شغلی و صنفی برای افرادی که کار آزاد دارند مثل ترجمه گواهی کسب و ترجمه رسمی پروانه فعالیت مهندسی یا نظام پزشکی یا نظام روانشناسی یا جواز فعالیت
  • ترجمه رسمی سند ملکی که نشان دهنده مالکیت شما بر روی یک ملک یا دفتر تجاری یا اداری در هر نقطه ای از ۳۱ استان ایران باشد.
  • گواهی تمکن مالی (BANK STATEMENT) از بانک خود بگیرید که موجودی حساب و گردش حساب را به ارز کشور مقصد نشان دهد. شما بایستی برای هر روز اقامت، حدود ۵۰ تا ۱۰۰ یورو داشته باشید. اما سعی کنید برای افزایش شانس دریافت ویزا، ۱۰ هزار یورو تمکن نشان بدهید. بانک مرکزی، قیمت ارز نیمایی را برای تمکن اعلام می‌کند نه قیمت بازار آزاد.
  • بیمه مسافرتی به مدت تقاضای ویزای شنگن. حداقل ۳۰ هزار یورو، پوشش هزینه های درمانی شما در مدت اقامت.
  • هر سندی که نشان دهنده این واقعیت باشد که شما پس از اتمام مدت زمان ویزا، خاک اروپا را به قصد ایران ترک خواهید کرد. این سند، برگ برنده است. خواه سند سهام خوب باشد،‌ خواه ویزاهای قبلی شما باشد، یا حکم مدیریت و ریاست و گواهی کسب و کار و صلاحیت حرفه ای شما.

بیشتر بخوانید:ویزای شنگن چیست

آخرین قیمت ویزای شنگن

مدارک لازم برای دریافت ویزا شنگن

 

هزینه ویزا شینگن چگونه باید پرداخت شود؟

هر کشوری روش مخصوص به خود را در دریافت هزینه ویزا شینگن، تعیین وقت مصاحبه و تحویل مدارک دارد. مثلا سفارت سوئد در تهران از طریق سایت اداره مهاجرت سوئد (MIGRATIONSverket.se) نسبت به اعطای وقت مصاحبه و دریافت هزینه ویزا (۱۲۰۰ کرون سوئد) اقدام می‌کند. سفارت فرانسه یا آلمان از طریق کارگزاری، هزینه را نقدی دریافت کرده و وقت را به صورت email به متقاضی تحویل می دهند.

همراه گرامی؛ برای دریافت ویزای شینگن و تعیین وقت ویزا و پرداخت هزینه و افزایش شانس دریافت آن، مشورت کنید و با اطلاعات مناسب و کامل اقدام کنید تا در روزگار یورو گران، در زمان و سرمایه خود صرفه جویی کنید. برای دریافت اطلاعات تکمیلی در باب این ویزا می‌توانید چگونگی گرفتن ویزای شینگن را نیز در مجله ستاره بخوانید.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : گوناگون
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.