طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی

پنج‌شنبه 12 اسفند 1400 آشپزی

هات چاکلت

شکلات برعکس سایر تنقلات اگر مضراتی دارد ، فواید چشمگیری نیز دارد! البته باید توجه داشت در مصرف آن نباید زیادروی کرد در این بخش آشپزی دایان طرز تهیه هات چاکلت را به دو روش توضیح می دهیم .حتما تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید

 

مواد لازم برای تهیه هات چاکلت  فرانسوی

  1. چیپس شکلات – 1 فنجان
  2. نمک – 1/8 قاشق چای خوری
  3. شیر گاو تازه یا شیر بادام – 5 فنجان
  4. خامه زده شده  – 2 فنجان
  5. وانیل – 2 قاشق چای خوری
  6. شکر 1/2 فنجان
  7. آب 1/2 فنجان
هات چاکلت

هات چاکلت

طرز تهیه هات چاکلت  فرانسوی

طعم شکلات تاثیر زیادی در هات چاکلت دارد حتما از شکلات با کیفیت استفاده کنید. برای  تهیه هات چاکلت باید شکلات را آب کنیم یا در ماکروفر  یا به روش بن ماری که در روش بن ماری شکلات چیپسی را  در ظرف شیشه ای که درون ظرف آب در حال جوش گذاشته و اجازه می دهیم شکلات آب شود. شکلات که آب شد . شکر، آب جوش  و نمک را به شکلات آب شده اضافه کنید و روی حرارت بسیارملایم قرار دهید چون  شکلات سریع می سوزد . برای دو دقیقه مدام هم بزنید. شیرداغ  را به مخلوط اضافه کنید و وانیل را به آن اضافه کنید، بگذارید تا بجوش آید.نوشیدنی خوشمزه شما آماده است آن را درون فنجان بریزید و بر روی آن خامه زده شده اضافه کنید. روی خامه را  با شکلات رنده شده یا پودر دارچین تزیین کنید. نوش جان

مواد لازم برای تهیه هات چاکلت با شکلات تخته ای

برای ۴ الی ۶ نفر

  1.  شکلات جامد تکه شده 170 گرم
  2.  شیر 1  لیتر
  3. خامه زده شده  اختیاری
  4.  نمک یک پیس  اختیاری
  5. طعم‌دهنده‌های  مانند وانیل،دارچین و جوز هندی ، نعنا و غیره.
  6. مارشمالو اختیاری.
هات چاکلت

هات چاکلت

طرز تهیه :

شکلات تخته ای با کیفیت انتخاب کنید و با چاقو ریز  خرد کنید. و شکلات  را به روش بن ماری ذوب کنید یا در ماکرو فر قرار دهیدسپس به شکلات ذوب  شده  به اندازه‌ای که در کاسه شکلات هست همان اندازه خامه اضافه کنید تا به شکلات گاناش تبدیل شود. و درنهایت آن را به شیر داغ اضافه کنید.اگر طعم شکلات تلخ بود شکر را نیز اضافه کنید .می‌توانید طعم‌دهنده‌های موردعلاقه خود را اضافه کنید.هات چاکلت شما آماده است .

نکته

اگر هات چاکلت را با طعم دهنده ها دوست دارید.طعم‌دهنده‌هایی مانند نمک، دارچین و جوز هندی  و وانیل  و چیزهای دیگر را اضافه کنید. این طعم‌دهنده‌ها اگر مدت‌زمان بیشتری در شک لات بمانند طعم بیشتری خواهند داشت.

 

سس فلفل قرمز تند و خوشمزه

سس فلفل قرمز تند و خوشمزه

قهوه یزدی 

قهوه یزدی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا