هات داگ یک ساندویچ خوشمزه و کلاسیک است که میتوانید در خانه تهیه کنید. با توجه به روزهای کرونایی، تهیه این ساندویچ در خانه میتواند بسیار لذتبخش باشد. در اینجا به طرز تهیه هات داگ نیویورکی و همچنین هات داگ تنوری با پنیر میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه هات داگ نیویورکی خوشمزه:
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1/4 قاشق مرباخوری
- سس ورشیستر: 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: 1/2 قاشق مرباخوری
- پودر چیلی: 1/3 قاشق مرباخوری
- سس تند چیلی: 1 قاشق مرباخوری
- نمک: 1/2 قاشق مرباخوری
- سس کچاپ: 1/4 پیمانه
- پیاز: 2 عدد
- آب: 1/2 پیمانه
- هات داگ: 8 عدد
- نان ساندویچی: 8 عدد
- سس خردل: به میزان لازم
طرز تهیه هات داگ نیویورکی
- ابتدا سس هات داگ را تهیه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی خرد شده را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه، عسل، پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس 1/2 پیمانه آب، سس کچاپ، سس تند چیلی، سس ورشستیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید ترکیب به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. سس را از روی حرارت بردارید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- در این مرحله هات داگها را آبپز کنید. 8 پیمانه آب را در قابلمهای بزرگ بجوشانید و هات داگها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آن بپزید.
- نان ساندویچ را از وسط برش بزنید و سس خردل را داخل نان بریزید. هات داگ آبپز را داخل نان قرار داده و سپس سس خنک شده را روی هات داگ بریزید.
مواد لازم برای هات داگ تنوری با پنیر
- سوسیس هات داگ: 4 عدد
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- نان باگت: 4 عدد
- قارچ: 200 گرم
- گوجهفرنگی: 2 عدد
- خیار شور: 8 عدد
- سس فرانسوی: 2 قاشق غذاخوری
- روغن و آویشن: به مقدار کافی
طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با پنیر
- برای تهیه هات داگ تنوری، سوسیسها را برش دهید و در تابهای نچسب مقداری روغن بریزید. هنگامی که روغن داغ شد، هات داگها را سرخ کنید.
- چند قطره آب به هات داگها اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخار به داخل تابه برود.
- داخل نانهای باگت مقداری سس بریزید و سوسیسهای سرخ شده را در آن قرار دهید.
- قارچ را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس پنیر را اضافه کنید تا ذوب شود.
- حالا قارچ و پنیر را روی هات داگها بریزید و ساندویچ را داغ سرو کنید.
ارسال دیدگاه