هات داگ / طرز تهیه هات داگ خوشمزه نیویورکی و تنوری

چهارشنبه 23 تیر 1400 آشپزی
hat dag

 

فهرست مطالب:

1-طرز تهیه هات داگ نیویورکی

2-طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با پنیر 

هات داگ یک ساندویچ خوشمزه و کلاسیک است به شرطی که هات داگ آن مرغوب و با کیفیت باشد.هر چند خوردن هات داگ در خیابان با دوستان بسیار دلنشین است ولی در این روزهای کرونای با تهیه هات داگ در خانه از خوردن این ساندویچ خوشمزه لذت ببرید.   در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه هات داگ نیویورکی و هات داگ تنوری با ما همراه باشید .

هات داگ

هات داگ

مواد لازم برای تهیه هات داگ نیویورکی خوشمزه:

  •  روغن مایع:2 قاشق غذاخوری
  •  عسل:2 قاشق غذاخوری 
  • دارچین:1/4 قاشق مرباخوری 
  •  سس ورشیستر:1 قاشق مرباخوری
  •  فلفل سیاه: : 1/2 قاشق مرباخوری
  •  پودر چیلی:1/3 قاشق مرباخوری
  •  سس تند چیلی:1 قاشق مرباخوری 
  •  نمک:1/2 قاشق مرباخوری
  •  سس کچاپ:1/4 پیمانه
  •  پیاز:2 عدد
  •  آب:1/2 پیمانه
  • هات داگ:8 عدد
  •  نان ساندویچی:8 عدد
  • سس خردل : به میزان لازم

طرز تهیه هات داگ نیویورکی

  1.  برای تهیه هات داگ نیویورکی ابتدا سس  هات داگ را تهیه کنید. در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه سپس  پیازهای خلالی خرد شده را  به تابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و کاراملی بشه  سپس عسل، پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه دیگه تفت دهید. 1/2 پیمانه آب، سس کچاپ، سس تند چیلی، سس ورشستیر، نمک و فلفل رو اضافه کنید و ترکیب را هم زده و اجازه دهید تا 10 تا 15 دقیقه روی حرارت بماند تا سس غلیظ بشه.  سس را از روی حرارت بردارید ودر  یخچال بذارید تا خنک شود.
  2.  در این مرحله هات داگ را آب پز کنید به این صورت که 8 پیمانه آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه رو روی حرارت  قرار دهید تا آب  بجوشد  سپس هات داگ ها را  به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب بپزید.
  3.  نان ساندویج را ار وسط برید و با دست کمی داخل نان را فشار دهید. سپس سس خردل را  داخل نان ریخته و هات داگ آبپز را داخل نان قرار داده و سس خنک شده را روی هات داگ بریزید و نوش جان کنید.
هات داگ

هات داگ

مواد لازم برای هات داگ تنوری با پنیر

  • سوسیس هات داگ: ۴ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • نان باگت ۴ عدد
  • قارچ:۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • خیار شور :۸ عدد
  • سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن و آویشن :به مقدار کافی

طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با پنیر

  1. برای تهیه هات داگ تنوری ابتدا  سوسیس ها را جوری برش می زنیم تا زمان سرخ کردن مغز  پخت شود در اینجا سوسیس با کارد تیز به صورت مارپیچی برش می زنیم و در  یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته و  روی حرارت قرار می دهیم و  وقتی روغن داغ شد هات داگ ها را در آن سرخ می کنیم در اصل باید هات داگ را در روغن شناور سرخ کرد تا پفکی شود. ولی در روش خانگی  استفاده از روغن شناور به صرفه نیست .
  2. پس از سرخ شدن هات داگ  چند قطره آب به هات داگ ها اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا بخار داخل تابه بپیچد  تا هات داگ ها حجیم و  پفکی شود.
  3. حالا داخل نان های باگت مقداری سس فرانسوی یا سس خردل و هر نوع سس دیگری می زنیم و سوسیس هات داگ سرخ شده را داخل نان قرار می دهیم و ساندویچ شما آماده است .
  4. معمولا هات داگ را بدون خیار شور و گوجه سرو می کنند ولی اگر  شما دوست داشتید می توانید مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده و  چیپس سیب زمینی خلالی نیز داخل ساندویچ خود قرار دهید.
  5.   در این مرحله قارچ و پنیر را آماده می کنیم. ابتدا قارچ را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم  سپس پنیر را اضافه می کنیم  اجازه می دهیم تا پنیر به طور کامل آب شود.و
  6. حالا قارچ و پنیر را داخل نان باگت روی هات داگ می ریزیم و ساندویچ را به صورت داغ سرو می کنیم. یا  ساندویچ را با فویل پوشانده و  به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پینر ذوب شود.

 

طرز تهیه مافین هات داگ

پودینگ

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا