طرز تهیه هات داگ خوشمزه و مخصوص با دستورالعمل ساده

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
hat dag

هات داگ یک ساندویچ خوشمزه و کلاسیک است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. با توجه به روزهای کرونایی، تهیه این ساندویچ در خانه می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. در اینجا به طرز تهیه هات داگ نیویورکی و همچنین هات داگ تنوری با پنیر می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه هات داگ نیویورکی خوشمزه:

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1/4 قاشق مرباخوری
  • سس ورشیستر: 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق مرباخوری
  • پودر چیلی: 1/3 قاشق مرباخوری
  • سس تند چیلی: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: 1/2 قاشق مرباخوری
  • سس کچاپ: 1/4 پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • آب: 1/2 پیمانه
  • هات داگ: 8 عدد
  • نان ساندویچی: 8 عدد
  • سس خردل: به میزان لازم

طرز تهیه هات داگ نیویورکی

  1. ابتدا سس هات داگ را تهیه کنید. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی خرد شده را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه، عسل، پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس 1/2 پیمانه آب، سس کچاپ، سس تند چیلی، سس ورشستیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید ترکیب به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. سس را از روی حرارت بردارید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  2. در این مرحله هات داگ‌ها را آب‌پز کنید. 8 پیمانه آب را در قابلمه‌ای بزرگ بجوشانید و هات داگ‌ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آن بپزید.
  3. نان ساندویچ را از وسط برش بزنید و سس خردل را داخل نان بریزید. هات داگ آب‌پز را داخل نان قرار داده و سپس سس خنک شده را روی هات داگ بریزید.

مواد لازم برای هات داگ تنوری با پنیر

  • سوسیس هات داگ: 4 عدد
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • نان باگت: 4 عدد
  • قارچ: 200 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 2 عدد
  • خیار شور: 8 عدد
  • سس فرانسوی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن و آویشن: به مقدار کافی

طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با پنیر

  1. برای تهیه هات داگ تنوری، سوسیس‌ها را برش دهید و در تابه‌ای نچسب مقداری روغن بریزید. هنگامی که روغن داغ شد، هات داگ‌ها را سرخ کنید.
  2. چند قطره آب به هات داگ‌ها اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخار به داخل تابه برود.
  3. داخل نان‌های باگت مقداری سس بریزید و سوسیس‌های سرخ شده را در آن قرار دهید.
  4. قارچ را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس پنیر را اضافه کنید تا ذوب شود.
  5. حالا قارچ و پنیر را روی هات داگ‌ها بریزید و ساندویچ را داغ سرو کنید.
Capture

طرز تهیه مافین هات داگ خوشمزه و سریع

salad bogalamon

طرز تهیه سالاد بوقلمون خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا