اگر به پخت انواع شیرینی علاقه دارید، بهتر است نکات پخت آنها را که باعث خوشمزهتر شدنشان خواهد شد، یاد بگیرید. در اینجا به نکات مهم در روش پخت شیرینی ها پرداختهایم.
نکتههایی برای پخت شیرینی ها
• مواد را با پیمانههای استاندارد و دقیق میزان نمایید و مقدار آنها را تغییر ندهید.• در صورت نبودن کره، از روغن صاف استفاده کرده و روغن مایع را جایگزین آن نکنید.• آرد مورد استفاده بهتر است از آرد سه صفر نرم و تازه باشد؛ زیرا زمان نگهداری آن بیشتر میشود.
• هنگام جداسازی زرده و سفیده تخممرغ دقت کنید که با هم مخلوط نشوند و درون ظرفهای کاملاً خشک این کار را انجام دهید. همچنین سفیده تخممرغ سرد و گرم نباشد، زیرا فرم نمیگیرد. اگر فرصت کم بود، آن را با 1 قاشق چایخوری آب یخ و اگر سرد، با 1 قاشق چایخوری آب گرم به دمای معتدل و مناسب برسانید و سپس فرم دهید.• از وانیل خالص استفاده کنید.• خمیرهای کرهای را ورز ندهید؛ زیرا به روغن میافتد و پس از پخت، خشک میشود. همچنین آرد را بیش از اندازه دستور، اضافه نکنید. اگر خمیر چسبندگی داشت، آن را به مدت 60 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.• پودر قند و آرد را قبل از استفاده، الک کنید. برای اندازهگیری آرد، پیمانه را داخل آن فرو نکنید، بلکه با استفاده از قاشقی آن را پر کرده تا سر صاف شود.• اگر بیکینگ پودر در مواد مورد نیاز بود، آن را با آرد مخلوط کرده و الک کنید.• فر را 30 دقیقه قبل از قرار دادن شیرینی و کیک درون آن روشن نمایید.
ارسال دیدگاه