کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانیهاست که لحظات خوشی را برای خانوادهها به ارمغان میآورد. این کباب به انواع مختلفی از جمله کباب کوبیده ساده، لقمهای، نگینی و زعفرانی تقسیم میشود. برای تهیه کباب کوبیده ساده، رعایت نکات مهمی ضروری است:
- مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.
- برای گرفتن آب پیاز میتوانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید، به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا میشود.
- گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود. بهترین قسمتها مغز ران و شکمبه هستند که توصیه میشود مخلوط مو با هم چرخ شوند.
- هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده نیازی ندارد.
- استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویههای مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند.
- بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود.
- بعد از به سیخ کشیدن کبابها، سیخها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید.
- فاصله سیخها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث میشود کبابها بسوزند و این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کبابها نپخته باقی نمانند.
- صرف نظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است.
اگر چربی خون دارید: چربیهای مرئی گوشت را تا جایی که میتوانید بگیرید اما به یاد داشته باشید که این موضوع باعث خشک شدن کباب خواهد شد.
اگر کم خونی دارید: گوشت قرمز از منابع عالی آهن است، بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده میتواند مقادیر قابل ملاحظهای آهن را به بدن تان برساند. همچنین فراموش نکنید که خوردن کباب با ماست یا دوغ به دلیل کلسیمی که در این مواد غذایی وجود دارد، باعث کاهش جذب آهن میشود.
ارسال دیدگاه