نکات اساسی که یک بانو خانه دار باید راجب اشپزی بداند

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 40

جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است. او نکاتی مهم و کلیدی که یک بانو خانه دار باید راجب اشپزی بداند، به شما یادآوری کرده است. این نکات را خوب به یاد بسپارید.

اشپزی

سوفله نوعی کیک سبک است که در فر تهیه می‌شود. این غذا از دو ماده اصلی تشکیل شده است: پوره و سسی که از کرم و خامه تشکیل می‌شود و سفیده تخم‌مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است. اگر سوفله غذایی باشد، می‌توان از سیب‌زمینی، ژامبون، سبزیجات، و مرغ برای ایجاد تنوع در مزه و طعم استفاده کرد.

سس چیمی چوری نوعی سس آرژانتینی است که با گوشت گریل شده سرو می‌شود. برای تهیه این سس، برگ جعفری، ارگانوی تازه یا خشک، سیر، پیاز خرد شده و فلفل قرمز پودر شده را در غذاساز ترکیب کنید و سپس روغن زیتون، آب لیمو و سرکه بالزامیک را اضافه کنید.

آب اضافی سبزیجات را بگیرید تا از بخار شدن آن‌ها جلوگیری شود. همچنین، مدت زمان مرینیت کردن گوشت و سبزیجات باید به درستی رعایت شود. اضافه کردن سیر در پایان پخت و اجازه دادن به گوشت برای استراحت پس از پخت از دیگر نکات مهم است.

به یاد داشته باشید که این نکات برای بهبود کیفیت اشپزی شما بسیار حیاتی هستند.

Capture 41

طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی سریع و آسان

Capture 32

طرز تهیه کیک نوتلا خوشمزه و زیبا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا