نکاتی درباره دسرها: راهنمایی‌های طلایی برای تهیه دسرهای خوشمزه

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
دسرشکلاتی

در این مطلب نکاتی درباره دسرها به شما یادآوری کرده ایم که شاید به دردتان بخورد. این نکات می‌توانند به شما کمک کنند تا دسرهایی خوشمزه و زیبا تهیه کنید.

نکاتی درباره دسرها نکاتی درباره دسرها

  • ۱. اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم، یک رنگ را در ظرف ریخته و می‌گذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
  • ۲. اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد، می‌توانیم دوباره آن را بجوشانیم و غلیظ کنیم.
  • ۳. برای اینکه میوه در ته ظرف قرار گیرد، ابتدا مقدار کمی ژله همراه میوه ریخته و در یخچال می‌گذاریم.
  • ۴. در مورد پودینگ‌ها حتماً باید در حالت گرم در ظرف‌های مورد نظر بریزیم.
  • ۵. پودینگ سریعاً بسته می‌شود.

نکاتی درباره دسرها

  • ۶. نشاسته پودینگ‌ها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
  • ۷. ظرف تهیه پودینگ‌ها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود.
  • ۸. فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده و در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم.
  • ۹. مهمترین نکته در پودینگ‌ها تازه بودن تمام مواد است.

نکاتی درباره دسرها

  • ۱۰. در مورد ژله‌ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوت‌ها باید مشخص باشد.
  • ۱۱. پودر ژلاتین‌ها کهنه نباشد.
  • ۱۲. دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
  • ۱۳. طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آب گرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می‌زنیم.
  • ۱۴. اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد، بین هر رنگ حتماً باید زمان کافی برای سفت شدن بگذاریم.
  • ۱۵. تزئین دسرها حتماً بعد از بیرون آوردن از یخچال انجام گیرد.
  • ۱۶. توجه داشته باشید که مواد را به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
  • ۱۷. دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم.
پیتزا

معرفی انواع پیتزا معروف ایتالیایی

سوپ

طرز تهیه انواع سوپ های خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا