در این مطلب نکاتی درباره دسرها به شما یادآوری کرده ایم که شاید به دردتان بخورد. این نکات میتوانند به شما کمک کنند تا دسرهایی خوشمزه و زیبا تهیه کنید.
نکاتی درباره دسرها
- ۱. اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم، یک رنگ را در ظرف ریخته و میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
- ۲. اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد، میتوانیم دوباره آن را بجوشانیم و غلیظ کنیم.
- ۳. برای اینکه میوه در ته ظرف قرار گیرد، ابتدا مقدار کمی ژله همراه میوه ریخته و در یخچال میگذاریم.
- ۴. در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
- ۵. پودینگ سریعاً بسته میشود.
- ۶. نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
- ۷. ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود.
- ۸. فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده و در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم.
- ۹. مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.
- ۱۰. در مورد ژلهها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
- ۱۱. پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
- ۱۲. دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
- ۱۳. طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آب گرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم میزنیم.
- ۱۴. اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد، بین هر رنگ حتماً باید زمان کافی برای سفت شدن بگذاریم.
- ۱۵. تزئین دسرها حتماً بعد از بیرون آوردن از یخچال انجام گیرد.
- ۱۶. توجه داشته باشید که مواد را به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
- ۱۷. دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال میگذاریم.
ارسال دیدگاه