طرز تهیه نوشیدنی های خنک تابستانی

دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

در اینجا چند نوشیدنی که هم ساده تهیه میشود و هم خاصیت دارد را توضیح می دهیم

تهیه سکنجبین خیار

مواد لازم

■لیمو ترش ۶ عدد

■عرق نعناع نصف پیمانه

■شکر نصف پیمانه

■آب گاز دار یا آب معمولی۳پیمانه

■خیار با پوست۱ عدد

 

طرز تهیه :

پوست لیمو را کامل گرفته  و پوست دوم را هم کامل جدا کرده ،هسته ی لیمو را خارج کرده و  به لیموی اماده شده ،عرق نعناع و شکر اضافه کرده  در مخلوط کن ریخته و حسابی مخلوط می کنیم .سپس به این ترکیب به اندازه لازم آب گاز دار (آب معمولی ) ، سکنجبین ، یخ ، خیار رنده شده  (آب خیار )اضافه کرده و میل کنید.

 

طرز تهیه شربت طالبی:

مواد لازم

طالبی خرد شده ۴ پیمانه

گلاب ۲ قاشق غدا خوری

شکر ۱ پیمانه

بستنی به میزان لازم

 

طرز تهیه :

طالبی خر د شده ، گلاب و شکر رادر ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از حل شدن شکر  اجازه دهید خنک شود. سپس در مخلوط کن ریخته به خوب مخلوط کنیدو به آن آب و و یخ اضافه کرده در لیوان ریخته و یک اسکوپ بستنی به آن اضافه کرده و  میل کنید.

طرز تهیه لیموترش هندوانه

مواد لازم:

آب سرد ۴ پیمانه

یخ به میزان لازم

شکر به میزان لازم

آب لیمو ترش تازه ۳/۴ پیمانه

هندوانه خردشده و بدون هسته ۶ پیمانه

برگ نعناع مقداری

طرز تهیه

ابتدا هندوانه را با مخلوط کن پوره کرده سپس  به پوره هندوانه  شکر،آب سرد،آب لیمو ترش،یخ را  اضافه کرده ودوباره مخلوط کن را روشن کنیدتا کامل مخلوط شودسپس در لیوان ریخته با برگ نعناع تزئین کنید.

 

طرز تهیه نوشیدنی چای ترش

چای ترش خواص زیاری دارد و به صورت سرد و گرم سرو میشود بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و منبع آهن است.

مواد لازم :

چای ترش خشک ۱ فنجان

شکر سفید یا قهوه ای یا عسل ۱ فنجان

آب سرد ۸ فنجان

طرز تهیه :

چای ترش خشک را چند بار شسته .در ظرفی ریخته و ۸ فنجان آب سرد روی آن ریخته به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهیدتا گل برگها رنگ خود را به آب بدهد می توان چوب دارچین هم اضافه کرد تا طعم بهتری داشته باشد.سپس صاف کرده و با شکر یا عسل شیرین کرد و و میل کنید.

 

طرز تهیه شربت بهار نارنج

 

مواد لازم:

عرق بهار نارنج۲ لیوان

شکر ۵ لیوان

آب ۳ لیوان

آب لیمو ترش ۱ قاشق غدا خوری

زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه :

آب و عرق بهار نارنج ،زعفران و شکر را روی حرارت گذاشته تا قوام آید.سپس آب لیمو ترش را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته تا سرد شودسپس شربت را در شیشه ریخته در یخچال قرار دهید هر زمان لازم بود مصرف کنید.

نوش جان

طرز تهیه زیره پلو مازندرانی خوشمزه

مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا