طرز تهیه نودل سبزیجات خوشمزه و سریع چینی

شنبه 3 خرداد 1404 آشپزی
تهیه نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی آشپزی

نودل سبزیجات یکی از نودل سبزیجاتهای محبوب و خوشمزه در آشپزی چینی است که به سرعت آماده می‌شود و برای گیاه‌خواران بسیار مناسب است. این غذای سریع و آسان، ترکیبی از طعم‌های متنوع است که می‌تواند تجربه‌ای لذیذ برای شما به ارمغان آورد.

مواد لازم

  • نودل برنج ۲۰۰ گرم
  • روغن گیاهی قدری
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • زنجبیل ۱ تکه
  • کدو ۲۰۰ گرم
  • گشنیز ۱/۲ دسته
  • پیازچه ۶ عدد
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
  • سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
  • اسفناج ۱۰۰ گرم
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • سس فلفل تند به دلخواه
نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

طرز تهیه

۱. ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید، آبکشی کنید و کنار گذاشته سپس مقداری روغن در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها را اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید.

۲. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه را اضافه کنید و مواد را برای ۳ دقیقه دیگر تا کمی طلایی شوند تفت دهید.

۳. در این میان، نشاسته ذرت را با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، سپس سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب را با آن ترکیب کنید. ترکیب را به ماهیتابه اضافه کرده و برای ۳ دقیقه تا غلیظ شود، بپزید.

۴. اسفناج را به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم شوند. سپس برگ‌های گشنیز را اضافه کنید.

۵. نودل را در کنار برش‌های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزئین تعدادی برگ گشنیز و برش‌های پیازچه روی نودل پخش کنید.

یک اسنک خوشمزه آشپزی

نخودک؛ اسنکی خوشمزه و مقوی برای هر زمان

Capture 49

طرز تهیه استانبولی پلو با بادمجان خوشمزه و خاطره‌انگیز

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا