نودل سبزیجات یکی از نودل سبزیجاتهای محبوب و خوشمزه در آشپزی چینی است که به سرعت آماده میشود و برای گیاهخواران بسیار مناسب است. این غذای سریع و آسان، ترکیبی از طعمهای متنوع است که میتواند تجربهای لذیذ برای شما به ارمغان آورد.
مواد لازم
- نودل برنج ۲۰۰ گرم
- روغن گیاهی قدری
- قارچ ۳۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- زنجبیل ۱ تکه
- کدو ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۱/۲ دسته
- پیازچه ۶ عدد
- نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
- اسفناج ۱۰۰ گرم
- لیمو ترش ۲ عدد
- سس فلفل تند به دلخواه
طرز تهیه
۱. ابتدا نودل را طبق دستور روی بستهبندی بپزید، آبکشی کنید و کنار گذاشته سپس مقداری روغن در ماهیتابهای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچها را اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید.
۲. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقههای گشنیز و قسمتهای سفید پیازچه را اضافه کنید و مواد را برای ۳ دقیقه دیگر تا کمی طلایی شوند تفت دهید.
۳. در این میان، نشاسته ذرت را با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، سپس سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب را با آن ترکیب کنید. ترکیب را به ماهیتابه اضافه کرده و برای ۳ دقیقه تا غلیظ شود، بپزید.
۴. اسفناج را به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم شوند. سپس برگهای گشنیز را اضافه کنید.
۵. نودل را در کنار برشهای لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزئین تعدادی برگ گشنیز و برشهای پیازچه روی نودل پخش کنید.
ارسال دیدگاه