نوتلا نوعی شکلات صبحانه خوشمزه و پر کالری است که کاربرد زیادی در شیرینیپزی و تزیین شیرینی و کیک دارد. همه افراد، مخصوصا بچهها، طعم شکلات را دوست دارند. نوتلا چون با مغز فندق تهیه میشود، بسیار مقوی برای کودکان است. در ادامه با طرز تهیه نوتلا خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نوتلا
- مغز فندق : ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
- پودر کاکائو: ۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- شیر سرد: ۱۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: ½ بسته
- پودر شیر خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ: ۸۰ گرم
- شکلات شیرین: ۱۶۰ گرم
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ پنس
طرز تهیه نوتلا خانگی
- برای تهیه نوتلا ابتدا فندقها را مغز کنید و آنها را داخل یک تابه بریزید و تفت دهید یا در فر قرار دهید. سپس پوست فندقها را بگیرید چون برای تهیه نوتلا باید از فندق بدون پوست استفاده شود.
- سپس فندق بو داده شده را در مخلوط کن و ۵ دقیقه آن را روشن کنید تا فندق پودر شود و روغن پس دهد.
- شکلات تلخ و شیرین را به روش بن ماری (روی بخار آب کتری) ذوب کنید و به فندق پودر شده اضافه کنید. در ادامه خامه و روغن مایع (روغن آفتابگردان یا هر روغن خوراکی دیگر) و عسل، پودر کاکائو، شیر خشک و نمک را داخل مخلوط کن بریزید و همه مواد را هم بزنید تا مواد یکدست شوند (هر ۳۰ ثانیه به مخلوط کن استراحت دهید).
- حالا نوتلا خیلی سفت است. کم کم شیر را اضافه کنید (ولی وقتی شیر اضافه میکنید باید نوتلا را زود مصرف کنید چون به علت داشتن شیر سریع فاسد میشود). میتوانید شیر اضافه نکنید.
- اگر دوست دارید نوتلا شیرینتر شود، مقدار بیشتری عسل اضافه کنید.
- پس از اینکه نوتلا به غلظت مناسب رسید، آن را در ظرف شیشهای بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد. سپس سرو میکنیم.
- نکته: نوتلا را بدون شیر خشک هم میتوان تهیه کرد. شیر خشک برای این استفاده میشود که رنگ نوتلا فندقی شود و تیره نشود. برای تهیه نوتلا به طور معمول از روغن مایع معمولی استفاده کنید. روغنهای دیگر مثل روغن کنجد یا روغن نارگیل هم میتوان استفاده کرد، ولی به هیچ وجه از روغن زیتون برای تهیه نوتلا استفاده نکنید.
ارسال دیدگاه