نخود برشته / طرز تهیه نخود آجیلی خانگی خوشمزه و مقوی

سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1400 آشپزی
nokhod bereshte

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه نخودچی  در فر

2-طرز تهیه نخودچی آجیل یا نخود برشته در فر

نخود برشته

نخود برشته یا نخود چی از جمله تنقلات خوشمزه و پر طرفدار است . با طرز تهیه نخود برشته خوشمزه و پر خاصیت با ماهمراه باشید .  در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آبگوشت بلدرچین خوشمزه  با نخود  و  طرز تهیه نخود آب خوشمزه و مقوی و فواید و خواص   نخود را مشاهده  کنید.

 

نخود برشته

نخود برشته

مواد لازم برای تهیه نخودچی  در فر

  1. نخود: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  2. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه نخودچی آجیل یا نخود برشته در فر

نخود چی به معنی نخود ریز است و نخود مخصوص نخودچی کوچک‌تر از نخود‌های معمولی یا نخود آبگوشتی است .

  • برای  تهیه نخودچی ابتدا نخود را پاک کرده و به مدت 24 ساعت در آب ولرم خیس کنید و در این مدت چند با آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود ها گرفته شود .
  • بعد از 24 ساعت نخود ها را آبکش کرده و پوست نخود‌ها را جدا کنید و دور بریزید . با جدا کردن پوست نخودها نخودچی یک دستی  خواهید داشت .
  • سپس نخود های پوست گرفته را در قابلمه ریخته  روی آن  آب ولرم بریزید و  قابلمه را روی حرارت قرار دهید  تا بجوشد بعد از 5 دقیقه جوشیدن شعله را خاموش کنید و نخود ها را آبکش کرده و با آب سرد بشوییدو اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود .( نخود ها کمی نرم شوند و نباید پخته شوند.)
  • فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  •  سینی فر را چرب کنید کاغذ روغنی بیندازید و نخود‌ها را روی کاغذ بریزید. سینی را تکان دهید تا نخود‌ها در سینی یکدست پخش شود .
  • سپس سینی را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از 15 دقیقه ، سینی را بیرون بیاورید و  با قاشق نخود ها  را به هم بزنید.
  • دوباره سینی را به فر  درون فر برگردانید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا نخود‌ها کاملا برشته شوند.
  •  سینی را  از فر خارج کنید و روی نخود‌ها را نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بریزید و طعم‌دار کنید.
  • کمی که نخود‌ها خنک شدند ، آن‌ها را با کشمش، مخلوط کرده و سرو کنید.

 

نخود برشته

نخود برشته

طرز تهیه طرز تهیه نخود برشته بدون فر

  • برای تهیه نخود چی در ماهی تابه نخود‌ها را مانند روش بالا آماده کنید .
  • سپس در یک ماهیتابه تلفون کمی روغن بریزید و بعد از اینکه داغ شد، نخودها را اضافه کرده و هم بزنید تا نخود با روغن مخلوط شود.
  •  هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید . نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز یا پاپریکا را روی آن‌ها بپاشید و هم بزنید.
  •  به مدت ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس نخودچی را به همان صورت گرم سرو کنید.

 

torshy anbe kal

ترشی انبه کال / طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون

rest bif

ساندویچ رست بیف/ طرز تهیه ساندویچ رست بیف خوشمزه رستورانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا