فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه نخودچی در فر
2-طرز تهیه نخودچی آجیل یا نخود برشته در فر
نخود برشته
نخود برشته یا نخود چی از جمله تنقلات خوشمزه و پر طرفدار است . با طرز تهیه نخود برشته خوشمزه و پر خاصیت با ماهمراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آبگوشت بلدرچین خوشمزه با نخود و طرز تهیه نخود آب خوشمزه و مقوی و فواید و خواص نخود را مشاهده کنید.
نخود برشته
مواد لازم برای تهیه نخودچی در فر
- نخود: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
- نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه
طرز تهیه نخودچی آجیل یا نخود برشته در فر
نخود چی به معنی نخود ریز است و نخود مخصوص نخودچی کوچکتر از نخودهای معمولی یا نخود آبگوشتی است .
- برای تهیه نخودچی ابتدا نخود را پاک کرده و به مدت 24 ساعت در آب ولرم خیس کنید و در این مدت چند با آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود ها گرفته شود .
- بعد از 24 ساعت نخود ها را آبکش کرده و پوست نخودها را جدا کنید و دور بریزید . با جدا کردن پوست نخودها نخودچی یک دستی خواهید داشت .
- سپس نخود های پوست گرفته را در قابلمه ریخته روی آن آب ولرم بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از 5 دقیقه جوشیدن شعله را خاموش کنید و نخود ها را آبکش کرده و با آب سرد بشوییدو اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود .( نخود ها کمی نرم شوند و نباید پخته شوند.)
- فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
- سینی فر را چرب کنید کاغذ روغنی بیندازید و نخودها را روی کاغذ بریزید. سینی را تکان دهید تا نخودها در سینی یکدست پخش شود .
- سپس سینی را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از 15 دقیقه ، سینی را بیرون بیاورید و با قاشق نخود ها را به هم بزنید.
- دوباره سینی را به فر درون فر برگردانید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا نخودها کاملا برشته شوند.
- سینی را از فر خارج کنید و روی نخودها را نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بریزید و طعمدار کنید.
- کمی که نخودها خنک شدند ، آنها را با کشمش، مخلوط کرده و سرو کنید.
طرز تهیه طرز تهیه نخود برشته بدون فر
- برای تهیه نخود چی در ماهی تابه نخودها را مانند روش بالا آماده کنید .
- سپس در یک ماهیتابه تلفون کمی روغن بریزید و بعد از اینکه داغ شد، نخودها را اضافه کرده و هم بزنید تا نخود با روغن مخلوط شود.
- هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید . نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز یا پاپریکا را روی آنها بپاشید و هم بزنید.
- به مدت ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس نخودچی را به همان صورت گرم سرو کنید.
ارسال دیدگاه