نخود نخودک یک اسنک خوشمزه و سالم است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این خوراکی سرشار از ویتامین و مواد معدنی، میتواند به عنوان یک میانوعده مغذی مصرف شود. با توجه به خواص بسیار نخود، بهتر است این ماده غذایی را بیشتر در وعده های خود بگنجانیم. در ادامه، طرز تهیه این اسنک خوشمزه را با شما در میان میگذاریم.
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و 20 دقیقه
میزان: دو پیمانه
مواد لازم
- 550 گرم نخود پخته شده (یا کنسرو نخود)
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون
- 1/8 قاشق چایخوری پودر پاپریکا کبابی
- یک قاشق چایخوری پودر لیمو و فلفل
- نصف قاشق چایخوری پودر کاری
- ¼ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. نخودهای پخته شده را آبکش و خشک کنید. برای خشک کردن، آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بریزید و 20 دقیقه بگذارید بماند تا همه رطوبت بیرونی نخودها به دستمال کاغذی کشیده شود. سپس، کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و نخودها را روی آن پهن کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزند. نخودها باید کاملا برشته و طلایی شوند.
3. از فر خارج کنید و داخل روغن زیتون، پاپریکای کبابی، پودر لیمو فلفلی، کاری و نمک بغلطانید. آنها را باید در ظرف های دردار نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه