» آشپزی » نحوه پخت ۳ نوع غذا خوشمزه با مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ - ۱۱:۳۷

نحوه پخت ۳ نوع غذا خوشمزه با مرغ

نحوه پخت ۳ نوع غذا خوشمزه با مرغ

۲-رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم:

 

  • فیله مرغ: ۳ عدد
  • ژامبون: ۳ ورقه
  • پنیر چدار: ۳ ورقه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
  • پودر سوخاری: ۲ پیمانه
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • پاپریکا: به مقدار لازم

 

 8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (2)
طرز تهیه:
۱. ابتدا با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. مرغ را درون نایلون گذاشته و با اسنک کوپ بکوبید. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
۲. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
۳. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
****************************************************************************

۲-چیکن لقمه پنیری

مواد لازم:

 

  • فیله مرغ: ۲ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: دو ق چ
  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد

 

 8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (2)
طرز تهیه:
۱٫ فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
۲٫ تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
۳٫ آنها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آنها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.

برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه