
پخت 3 نوع غذا خوشمزه با مرغ
1-طرز تهیه استیک مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 4 عدد
- پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- لیمو 2 عدد
1-گریل را روشن کنید و روی درجه حرارت زیاد تنظیم کنید. یک دستمال کاغذی تمیز را به روغن زیتون آغشته کنید و به کمک آن سطح گریل را چرب کنید.
2-در یک کاسه، روغن زیتون، ادویه ها و سبزیجات را با هم ترکیب کنید. فیله های مرغ را در کاسه بگذارید و تمام سطح آن را با طعم دهنده ها بپوشانید.
3-اجازه دهید مرغ تا زمانی که گریل گرم می شود، استراحت کند. مرغ را سرد روی گریل نگذارید. در این صورت روی مرغ می سوزد و داخل آن خام می ماند. پس از این که گریل گرم شد و مرغ آماده بود آن را روی گریل قرار دهید.
4-یک طرف فیله های مرغ را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید. سپس استیک مرغ را به آرامی بچرخانید تا سمت دیگر آن هم 5 تا 7 دقیقه ی دیگر بپزد.
5-در این حین، لیمو را از وسط برش بزنید و کمی روغن زیتون روی گوشت آن بریزید. دو تکه لیمو را بهم بچسبانید تا روغن در تمام آن پخش شود.
7-حالا باید استیک مرغ را از روی گریل بردارید. آن را در بشقاب بگذارید و با فویل روی آن را بپوشانید تا به مدت سه دقیقه استراحت کند. استیک را به همراه آب لیمو میل کنید. نوش جان
****************************************************************************
2-رول سوخاری مرغ و ژامبون
- فیله مرغ: ۳ عدد
- ژامبون: ۳ ورقه
- پنیر چدار: ۳ ورقه
- تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
- پودر سوخاری: ۲ پیمانه
- روغن: برای سرخ کردن
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سیر (له شده): ۲ حبه
- پاپریکا: به مقدار لازم

2-چیکن لقمه پنیری
- فیله مرغ: ۲ عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- پاپریکا: دو ق چ
- پودر سوخاری: یک پیمانه
- پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد

پخت 3 نوع غذا خوشمزه با مرغ
ارسال دیدگاه