کیک زردآلو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که می توان به سادگی در خانه تهیه کرد. با طعمی ملایم و عطر فوق العاده، این کیک به عنوان یک خوراکی مناسب برای مهمانیها و همراه چای یا قهوه بسیار عالی است.
مواد مورد نیاز کیک زردآلو
- آرد (الک شده): ۲۲۵ گرم
- کره: ۱۲۵ گرم
- شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: ۲ ق چ
- مواد مورد نیاز رویه
- قیسی: یک دوم پیمانه
- کره: ۶۰ گرم
- شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
- گردو (خردشده): یک سوم پیمانه
طرز تهیه کیک زردآلو
- ۱٫ قالب گرد میان تهی به قطر ۲۰ سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
- ۲٫ برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
- سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
- ۳٫ کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
- سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید.
- سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.
نکات: برای بهبود طعم کیک زردآلو، میتوانید از وانیل و دارچین نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه