طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
دستور پخت کیک زردآلو خوشمزه

کیک زردآلو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که می توان به سادگی در خانه تهیه کرد. با طعمی ملایم و عطر فوق العاده، این کیک به عنوان یک خوراکی مناسب برای مهمانی‌ها و همراه چای یا قهوه بسیار عالی است.

مواد مورد نیاز کیک زردآلو

  • آرد (الک شده): ۲۲۵ گرم
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ ق چ
  • مواد مورد نیاز رویه
  • قیسی: یک دوم پیمانه
  • کره: ۶۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • گردو (خردشده): یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیک زردآلو

  • ۱٫ قالب گرد میان تهی به قطر ۲۰ سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
  • ۲٫ برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
  • سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
  • ۳٫ کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
  • سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید.
  • سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.

طرز تهیه کیک زردآلو

نکات: برای بهبود طعم کیک زردآلو، می‌توانید از وانیل و دارچین نیز استفاده کنید.

خواص عصاره و ریشه شیرین بیان

خواص شگفت‌انگیز شیرین بیان برای سلامتی و زیبایی

نحوه پخت حلوای زعفرانی

دستور پخت حلوای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا