
نحوه پخت کیک زردآلو
کیک زردآلو , مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزید.
مواد مورد نیاز کیک زردآلو
آرد (الک شده): ۲۲۵ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ ق چمواد مورد نیاز رویهقیسی: یک دوم پیمانه
کره: ۶۰ گرم
شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
گردو (خردشده): یک سوم پیمانه
طرز تهیه کیک زردآلو
-
- ۱٫ قالب گرد میان تهی به قطر ۲۰ سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
- ۲٫ برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
- سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
- ۳٫ کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
- سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید.
- سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.
ارسال دیدگاه