کیک اسنیکردودل 

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
 کیک اسنیکردودل 

 کیک اسنیکردودل

یک کیک خوشمزه و متفاوت که میتوانید از آن در مهمانی ها استفاده کنید و به عنوان صبحانه سرو کنید ! این نوع کیک جز کیک های خیس است که باید به همراه سس سرو شود

.
کیک اسنیکردودل

مواد لازم برای کیک اسنیکردودل کاراملی شور

  • آرد 2 و نیم فنجان
  • جوش شیرین 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • شکر 1 و سه چهارم فنجان
  • دارچین نصف ق چ
  • شیرخشک 125 گرم
  • ماست یا خامه ترش 1 فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 2 ق چ
  • کره ذوب شده نصف فنجان
 کیک اسنیکردودل 

کیک اسنیکردودل

مواد لازم برای سس کارامل

  • شکر 1 فنجان
  • کره نرم شده 8 ق غ
  • خامه پرچرب نصف فنجان
  • عصاره وانیل نصف ق چ
  • نمک
 کیک اسنیکردودل 

کیک اسنیکردودل

برای تهیه کیک

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب پانت با گنجایش 12 فنجان را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آرد ، نمک ، جوش شیرین ، شکر و دارچین را با هم مخلوط نمایید. شیر ، ماست ، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا ترکیب شوند سپس کره ذب شده را کم کم اضافه نموده و 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدستی آماه شود. کیک را به مدت 40-50 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که اگر خلال دندانی در وسطش فروکنید خمیری به آن نچسبد.بعد از خارج کردن کیک از فر 5 دقیقه صبر کنید تا کیک از حرارت بیوفتد یا دیواره هایش شروع به جدا شدن از قالب کنند سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

Capture 8

برای تهیه سس کارامل

شکر را روی حرارت بگذارید تا ذوب شود اگر میترسید که شکرتان بسوزد چند قطره آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به رنگ کهربایی درآید سپس کره را به آن اضافه نموده و شروع به هم زدن نمایید مراقب باشید که موقع اضافه کردن کره به شکر به صورتتان نپاشد مخلوط نمودن کره و شکر حدود 1-2 دقیقه زمان خواهد برد .ترکیب کره و شکر را از روی حرارت برداشته و در حین هم زدن خامه را به آن اضافه کنید بعد ازین که سس یکدستی شد میتوانید عصاره وانیل و نمک را به سس اضافه نموده و کاسه را حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود.نیمی از سس کاراملی را روی کیک بدهید و کمی نمک کریستالی رویش بپاشید و بقیه را در ظرف سس ریخته و هنگام سرو جلوی دست مهمان هایتان بگذارید.کیک را تا 3 روز در ظرف در بسته میتوانید در دمای اتاق نگهداری کنید.سس کاراملی اضافه را باید در یخچال نگهداری نمایید و دوباره موقع استفاده گرم نمایید.

 

نحوه پخت استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

درست کردن استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

نحوه تهیه شیرموز در خانه

نحوه تهیه شیرموز در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا