طرز تهیه کیک اسنیکردودل خوشمزه و متفاوت

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
 کیک اسنیکردودل 

کیک اسنیکردودل یکی از کیک‌های خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید آن را در مهمانی‌ها سرو کنید و به عنوان صبحانه لذت ببرید. این کیک از نوع کیک‌های خیس است و بهتر است با سس سرو شود.

مواد لازم برای کیک اسنیکردودل کاراملی شور

  • آرد 2 و نیم فنجان
  • جوش شیرین 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • شکر 1 و سه چهارم فنجان
  • دارچین نصف ق چ
  • شیرخشک 125 گرم
  • ماست یا خامه ترش 1 فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 2 ق چ
  • کره ذوب شده نصف فنجان
کیک اسنیکردودلکیک اسنیکردودل

مواد لازم برای سس کارامل

  • شکر 1 فنجان
  • کره نرم شده 8 ق غ
  • خامه پرچرب نصف فنجان
  • عصاره وانیل نصف ق چ
  • نمک
کیک اسنیکردودلکیک اسنیکردودل

برای تهیه کیک

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب پانت با گنجایش 12 فنجان را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آرد، نمک، جوش شیرین، شکر و دارچین را با هم مخلوط نمایید. شیر، ماست، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس کره ذوب شده را کم کم اضافه نموده و 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدستی آماده شود. کیک را به مدت 40-50 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که اگر خلال دندانی در وسطش فرو کنید خمیری به آن نچسبد. بعد از خارج کردن کیک از فر 5 دقیقه صبر کنید تا کیک از حرارت بیافتد یا دیواره هایش شروع به جدا شدن از قالب کنند. سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شود.

برای تهیه سس کارامل

شکر را روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. اگر می‌ترسید که شکر بسوزد چند قطره آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به رنگ کهربایی درآید. سپس کره را به آن اضافه نموده و شروع به هم زدن نمایید. مراقب باشید که موقع اضافه کردن کره به شکر به صورتتان نپاشد. مخلوط نمودن کره و شکر حدود 1-2 دقیقه زمان خواهد برد. ترکیب کره و شکر را از روی حرارت برداشته و در حین هم زدن خامه را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه سس یکدستی شد می‌توانید عصاره وانیل و نمک را به سس اضافه نموده و کاسه را حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود. نیمی از سس کاراملی را روی کیک بدهید و کمی نمک کریستالی رویش بپاشید و بقیه را در ظرف سس ریخته و هنگام سرو جلوی دست مهمان‌های خود بگذارید. کیک را تا 3 روز در ظرف در بسته می‌توانید در دمای اتاق نگهداری کنید. سس کاراملی اضافه را باید در یخچال نگهداری نمایید و دوباره موقع استفاده گرم نمایید.

پخت استیک با سس قارچ

طرز تهیه پخت استیک با سس قارچ خوشمزه

بلوبری

طرز تهیه کیک بلوبری خوشمزه و دعوت‌کننده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا