طرز تهیه خمیر کروسان خوشمزه و ترد

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه خمیر کروسان

خمیر کروسان یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خمیرها در دنیای پخت و پز است. این خمیر به دلیل تردی و لطافت خود در تهیه انواع خوراکی‌ها مانند کروسان و شیرینی‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای درست کردن خمیر کروسان:

  • آرد گندم: دو و نیم پیمانه
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • خامه: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ و نیم قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای درون کروسان:

  • سیب‌زمینی: ۱ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: یک عدد
  • فیله مرغ: ۵ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: به مقدار کم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت:

طرز تهیه خمیر کروسان:

ابتدا در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. خامه را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند.

برای تهیه مواد داخل کروسان،

  1. در یک تابه کره را ذوب کنید. سیب‌زمینی و هویج ریز شده را تفت دهید تا کمی پخته شوند. به ترتیب مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را تفت دهید و بعد نمک و فلفل سیاه، سیر، پاپریکا و نعنا خشک را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ پخته شود. سپس جعفری را اضافه کرده و بگذارید تا مخلوط شود.
  2. حال فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.
  3. بعد از استراحت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت تقسیم کنید و یکی از آنها را با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید.
  4. یکی از مثلث‌ها را برداشته و با وردنه باز کنید تا اندازه آن کمی بزرگ‌تر شود.
  5. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را رول کنید.
  6. کروسان‌ها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخم‌مرغ هم‌زده مالیده و کنجد بپاشید.
  7. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.

نوش جان!

غذای فرنگی

تهیه تاس کباب خوشمزه با طعمی بی‌نظیر

پیتزا مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه پخت پیتزا اصلی ایتالیایی به روش حرفه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا