طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری خوشمزه و داغ

دوشنبه 26 خرداد 1404 آشپزی
نحوه پخت کاپ سیب زمینی پنیری

کاپ سیب زمینی پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه‌ای است که بهتر است داغ سرو شود! این غذا به ویژه برای افرادی که به سیب زمینی علاقه دارند، لذت‌بخش خواهد بود. همچنین می‌توانید از سیب زمینی‌های اضافی وعده‌های قبلی برای تهیه این غذای ساده و خوشمزه استفاده کنید.

کاپ سیب زمینی پنیری

مواد مورد نیاز کاپ سیب زمینی پنیری:

  • ۵۰۰ گرم پوره سیب زمینی
  • ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۵ گرم پیازچه
  • جوز هندی به اندازه سر انگشت
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا پودر نان

کاپ سیب زمینی پنیری

دستور پخت کاپ سیب زمینی پنیری:

  • به جای پیازچه می‌توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.
  • ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.
  • یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ‌ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت‌های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.
  • پنیر را رنده کنید. پیازچه‌ها را بشوئید، خشک کنید و خرد کنید.
  • پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم‌مرغ‌ها، پیازچه، جوز هندی و ۷۵ گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ‌ها را پر کنید و روی آن‌ها پنیر بریزید.
  • ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه‌ای رنگ شود.
  • بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی‌ها را از قالب جدا کنید.
  • کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه‌ای است و حتی سرد آن می‌تواند صبحانه‌ای دلچسب باشد.
دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ برای یک وعده خاص!

Capture 152

طرز تهیه خوراک عدس با رویه سیب زمینی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا