» دسر » نحوه پخت پنکیک ژاپنی نرم و پفی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۰

 کد خبر: 162214
 125 بازدید

نحوه پخت پنکیک ژاپنی نرم و پفی

نحوه پخت پنکیک ژاپنی نرم و پفی

پنکیک ژاپنی در واقع همون پنکیک آشنای خودمونه با همون طعم و مزه منتهی با این تفاوت که خیلی پفی تر و سبک تره و ارتفاع بیشتری داره و با کمک قالب درست میشه پیشنهاد میکنم که حتما این نوع پنکیک رو تهیه کنین چون درسته که مواد تشکیل دهنده اش همون مواد همیشگیه ولی به خاطر  بافت سبک و پفی ای که داره خیلی لذیذ تره و خیلی بهتون میچسبه…

مواد لازم برای تهیه پنکیک ژاپنی

  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر قند
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه شیر
  • نوک قاشق چایخوری پودر وانیل
  • ۴۰ گرم کره آب شده
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱/۴ قاشق چایخوری سرکه سفید یا پودر تارتار

مواد لازم برای تهیه پنکیک ژاپنی

مراحل تهیه پنکیک ژاپنی

برای تهیه این پنکیک خوشمزه ابتدا شیر، زرده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل رو داخل یه کاسه بریزین و بعد با یه همزن دستی بزنینشون تا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن.

مخلوط کردن مواد

حالا داخل یه کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنین.

تو ماه رمضون سحری یه جورایی حکم وعده صبحونه رو داره پس پنکیک…
»
مخلوط کردن مواد خشک

مخلوط شیر و زرده تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنین و با یه همزن دستی هم بزنین تا یکنواخت بشن.

اضافه کردن مخلوط آرد

بعد تو یه کاسه بزرگ دیگه سفیده های تخم مرغ رو که بهشون پودر تارتار یا سرکه سفید رو اضافه کردین با همزن بزنین تا خوب پف کننو بالا بیانو شکل بگیرن.

زدن سفیده

یک سوم سفیده زده شده رو به مخلوط آرد اضافه کنین و خیلی آروم همشون بزنین تا مخلوط بشن. این مقدار سفیده کمک میکنه تا مخلوط یکم رقیق تر بشه تا بعدا وقتی مابقی سفیده رو اضافه میکنیم احتیاجی به هم زدن زیاد برای مخلوط شدن نباشه و اینطوری پف دو سوم باقیمانده سفیده ها کمتر میخوابه.

اضافه کردن سفیده

حالا بقیه سفیده زده شده رو اضافه کنین و خیلی آروم مخلوط رو فولد کنین از همزدن زیاد خودداری کنین تا پف سفیده نخوابه.

تا حالا شده پنکیکتون بافت نرمی نداشته باشه و داخلش یا نپخته بمونه…
»
اضافه کردن مابقی سفیده

دیواره داخلی یه قالب حلقه ای که ترجیحا حدود ۶ الی ۷ سانت قطر و حدود ۴ سانت ارتفاع داره رو چرب کنین و داخل یه ماهیتابه کاملا نچسب که روی حرارت ملایمه بذارین. البته در صورتی که تعداد بیشتری قالب داشته باشین میتونین زودتر پنکیک هارو حاضر کنین و همزمان داخل ماهیتابه بذارینشون.

استفاده از قالب دایره

نصف قالب رو با مایه پنکیک پر کنین.

ریختن مایه در قالب

حالا در ماهیتابه رو ببندین و اجازه بدین تا پنکیک برای حدود ۵ دقیقه بپزه تا هم پف کنه و بالا بیاد و هم کفش طلایی بشه.

پنکیک یه صبحونه خیلی خوشمزه، دلچسب و باب طبع همه اس. چون هم…
»

پف کردن مایه

قالب رو به آرومی برگردونین تا طرف دیگه هم طلایی بشه و پنکیک مغز پخت بشه باز هم در بسته باشه.

برگرداندن پنکیک

حالا پنکیکتون حاضره و کافیه تا از قالب جداش کنینو در بیارین و نوش جون کنین…

پنکیک ژاپنی

منبع:دونفره

RelatedPost


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.