» دسر » آموزش پخت پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ - ۱۱:۰۵

آموزش پخت پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

آموزش پخت پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

 

مواد لازم برای سس روی کیک

شکر پودر شده سه چهارم پیمانه

باتر میلک ۱ قاشق سوپ خوری

آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه پاند کیک لیمویی

آرد ۳ پیمانه

نمک ۱ قاشق چایی خوری

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری

جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایی خوری

باترمیلک سه چهارم پیمانه

آبلیمو تازه یک چهارم پیمانه

کره ۲۲۰ گرم

شکر ۲ پیمانه

رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ۵ عدد

اسانس وانیل ۲ قاشق چایی خوری

بیشتر بخوانید:پخت کیک باقلوا لذیذ

مراحل تهیه پاند کیک لیمویی

ابتدا فر رو روشن کرده و درجه حرارت اون رو روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کف دو قالب لوف به ابعاد ۲۰ در ۱۰ سانتی متری کاغذ روغنی پهن کنید و اونها رو کنار بذارید.

آرد، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و در یک کاسه کوچک الک کنید.

کاپ کیک ها گزینه های مناسب و خوشمزه ای برای عصرونه محسوب میشن.…

آبلیمو ترش تازه رو به باترمیلک اضافه کرده و مخلوط کنید. برای تهیه باترمیلک به پست مربوط بهکیک ردولوت رجوع کنید.

کره رو باید از قبل در دمای اتاق قرار بدید که کاملا نرم بشه. کره، شکر و رنده پوست لیموترش رو داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی شروع کنید به مخلوط کردن تا جایی که یک مخلوط یکدست، کرم رنگ و سبک داشته باشید

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و با دور متوسط هم زن مواد رو هم بزنید. بعد از اضافه کرده همه تخم مرغ ها وانیل رو هم اضافه کنید و موادی که به دیواره کاسه چسبیدند رو با لیسک به وسط کاسه منتقل کنید.

طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ مرحله به مرحله

برای من جذابیت پختن و خوردن کیک یکیه. یعنی در واقع همون قدر…

یک چهارم مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دور کم همزن فقط به اندازه ای که مواد مخلوط بشن هم بزنید.

یک سوم مخلوط باترمیلک و آبلیمو رو اضافه کنید و کمی با دور کم همزن مواد رو مخلوط کنید. بعد مجددا یک چهارم مخلوط آرد اضافه کنید و همین طور ادامه بدید تا مخلوط آرد و باترمیلک تمام بشه. در این مرحله از هم زدن بیش از حد خودداری کنید فقط تا جایی که مواد با هم ترکیب بشن هم بزنید.

به کمک یک لیسک موادی که به دیوار ظرف چسبیده رو به وسط کاسه منتقل کنید.

تا حالا کیک بدون آرد پختید؟ شاید اولش کمی تعجب کنید. این کیک…

مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کرده و در قالب های لوف که از قبل آماده کردید، بریزید.

کیک رو به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه با توجه به دمای فر و سایز قالب هاتون باید بپزید. بعد از گذشت نیم ساعت می تونید کیک رو چک کنید هر زمان که به اندازه کافی روی اون طلایی شد و خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد، فر رو خاموش کرده و کیک رو بیرون بیارید.

بعد از گذشت ده دقیقه کیک ها رو از قالب خارج کرده و روی توری قرار بدید تا کاملا خنک بشن.

برای تهیه سس روی کیک، پودر شکر، باترمیلک و آبلیمو رو با همزن به خوبی مخلوط کنید و یک ساعت قبل از سرو، روی کیک کاملا خنک شده بریزید. سس باید کمی غلیظ و در عین حال روان باشه اگه خواستید سس غلیظ تر باشه کمی پودر شکر اضافه کنید و اگه نیاز بود روان تر بشه کمی باترمیلک اضافه ک

 

 

منبع:دونفره


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.