
پخت موساکا
پخت موساکا :موسکا یک غذایی بسیار خوشمزه است.موسکا یک غذای محلی یونانی است وخیلی و پرطرفدار در کشور یونان استو یک غذایی بین المللی است
مواد اصلی اون بادمجان و گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا است که طرز تهیهی بسیار راحتی دارد
این غذا خوشمزه، خوش خوراک و پرکالری است. پس اگر کلسترول و چربی دارید در مصرف آن کمی احتیاط کنید.
مواد لازم برای موساکا:
-گوشت چرخ کرده :500 گرم
-سیب زمینی :نیم کیلو
-فلفل دلمه ای خرد شده :2 عدد
-بادمجان :6 عدد
-سس بشامل :1/5 پیمانه
-پنیر پیتزا:2 پیمانه
-رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
-نمک وفلفل :به میزان لازم
-پودر سیر و وپودر پاپریکا:به مقدار لازم
دستور پخت موساکا:
- ابتدا بادمجانها را بشویید و نازک پوست بگیرید. سپس آنها را حلقه حلقه کنید و کنار بگذارید. کمی نمک روی آنها بپاشید تا تلخی آنها گرفته شود.
- حال نوبت به آماده کردن سس گوشت میرسد. برای این کار ابتدا پیازها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- سپس گوشت چرخ کردهرا به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- -وقتی رنگ گوشت کمی تیره شد کمی زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
- یک چهارم پیمانه آب به سس گوشت اضافه کنید و شعله را کم کنید تا گوشتها پخته شوند.
- وقتی آب مواد تمام شد، در دقایق پایانی دو قاشق جعفری تازه خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و زیر شعله رو خاموش کنید.
- حال به سراغ بادمجانها بروید و آنها را سرخ کنید. (میتوانید به جای سرخ کردن آنها را در فر برشته کنید. برای این کار کافی است بادمجانها را کمی چرب کنید و در سینی فر بچینید سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذاردید، پس از ۱۰ دقیقه آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود).
- یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کف و دور تا دور آن را با لیسک به روغن آغشته و چرب کنید سپس کمی پودر سوخاری روی آن بپاشید. (ظرفی که انتخاب میکنید باید قابلیت استفاده در فر را داشته باشد).
- سیب زمینیرا پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و کف ظرف بچینید. (میتوانید ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه سب زمینی را آب پز کنید و سپس برش دهید و کف ظرف بگذارید).
- بادمجانهای سرخ شده را روی سیب زمینیها بچینید.
- سس گوشتی که تهیه کردید را روی بادمجانها بریزید و کامل همه جای ظرف را با سس گوشت بپوشانید.
- روی سس گوشت یک لایهی دیگر از بادمجان بچینید و سپس گوجه فرنگیها را حلقه کنید و روی بادمجانها بچینید. (استفاده از گوجه کاملا اختیاری است).
- در لایهی بعد سس بشامل بریزید و آن را همه جا پخش کنید. (طرز تهیه سس بشامل را در ادامه خواهید خواند)
- در لایهی آخر پنیر پیتزا را بریزید و به طور یکنواخت روی سس پخش کنید.
- ظرف را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل روشن کردین و روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد است بگذارید.
- وقتی پنیرها ذوب شدند میتوانید به مدت ۵ دقیقه گریل را (شعله بالایی فر) روشن کنید تا روی پنیرها برشته و طلایی شود.
- ظرف را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.
نحوه درست کردن سس بشامل
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
-آرد ۲ قاشق غذاخوری
-شیر یک پیمانه
-پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
-کره، نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
شیر، پودر آویشن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا غلیظ و آماده شود.
ارسال دیدگاه