شیرینی خانگی بدون فر یکی از خوشمزهترین و آسانترین گزینهها برای علاقهمندان به شیرینیهای خانگی است. با استفاده از مواد اولیه ساده، میتوانید انواع مختلفی از شیرینیها را تهیه کنید.
مواد لازم:
- آرد نخود چی: ۱ لیوان
- هل: ۲ عدد
- شکر: ۱ لیوان
- کره: ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. ابتدا آرد را داخل تابهای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.
۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند.
۴. کره را ذوب کنید و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد، شکر، هل و کره را به آن اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر را روی سطح صاف کاغذ روغنی به قطر ۲ سانت پهن کنید و با قالبهای دلخواه شکل دهید. روی آن را با زعفران یا گلاب مرطوب کرده و با خلال یا پودر پسته تزئین کنید و در ظرف در دار تا مدتها در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
برای بهبود طعم شیرینیها میتوانید از انواع مغزها و ادویهجات دیگر استفاده کنید.
ارسال دیدگاه