طرز تهیه ۱۰ نوع شیرینی خانگی بدون فر

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
نحوه پخت شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز

شیرینی خانگی بدون فر یکی از خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین گزینه‌ها برای علاقه‌مندان به شیرینی‌های خانگی است. با استفاده از مواد اولیه ساده، می‌توانید انواع مختلفی از شیرینی‌ها را تهیه کنید.

مواد لازم:

  • آرد نخود چی: ۱ لیوان
  • هل: ۲ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • کره: ۱ لیوان

طرز تهیه:

۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.

۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.

۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند.

۴. کره را ذوب کنید و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد، شکر، هل و کره را به آن اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر را روی سطح صاف کاغذ روغنی به قطر ۲ سانت پهن کنید و با قالب‌های دلخواه شکل دهید. روی آن را با زعفران یا گلاب مرطوب کرده و با خلال یا پودر پسته تزئین کنید و در ظرف در دار تا مدت‌ها در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

برای بهبود طعم شیرینی‌ها می‌توانید از انواع مغزها و ادویه‌جات دیگر استفاده کنید.

 

ساندویچ فیله مرغ

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ خوشمزه و ساده

طرز پخت حليم بادمجون

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا