نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت و مرغ
در بخش آشپزی دایان امروز برای شما عزیزان طرز پخت رولت دورنگ با گوشت و مرغ را قرار داده ایم ، امیدوارم از این غذا لذت ببرید. نوش جان !
مواد لازم برای رولت دورنگ با گوشت و مرغ
- گوشت دو بار چرخ شده 300 گرم
- گوشت مرغ چرخ کرده 200 گرم
- جعفری خرد شده 100 گرم
- هویج رنده شده 50 گرم
- زرشک 50 گرم
- مغز گردو خردشده 70 گرم
- پیاز متوسط دو عدد
- ورق فویل یک متر
- روغن مایع 80 گرم
- رب گوجه فرنگی یک پیمانه
- آبلیمو سه قاشق سوپخوری
- شکر یک قاشق سوپخوری
- نمک به میزان لازم
- دارچین، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
- آب جوش ۲ لیوان
- آبغوره ۱ قاشق غذا خوری
- آلو خورشتی ۶ عدد
طرز تهیه رولت دورنگ با گوشت و مرغ
- در مرحله اول، یک عدد پیاز را خرد کنید و نیمی از آن را با فیله مرغ و نیمی دیگر را با گوشت (گوساله یا گوسفند) مخلوط کنید. سپس زردچوبه، ادویهها، نمک، فلفل و دارچین را به هر دوی آنها اضافه کنید.
- در مرحله دوم، برای تهیه سس رولت، یک پیاز را رنده کرده و با روغن سرخ کنید. سپس رب را به آن اضافه کرده و تفت دهید. به آن نمک، فلفل، آبلیمو و گوجهفرنگی رنده شده را اضافه کنید و در آخر یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
- در مرحله سوم، گوشت مرغ را روی سلفون پهن کنید. سپس گوشت قرمز را روی آن پهن کنید و خوب صاف کنید. سپس جعفری خردشده، هویج حلقهای شده، کدوی پخته حلقهای شده، زرشک و گردوی خردشده را روی آن بریزید و خوب پخش کنید.
- در مرحله چهارم، آنها را از یک طرف به صورت رولی بپیچید و سپس داخل تابه دوطرفه یا تابه چدنی بگذارید.
- در مرحله پنجم، سس آماده شده را اطراف آن بریزید و درب آن را بگذارید تا یک ساعت و نیم با حرارت ملايم بپزد.
- در مرحله ششم، رولت را درآورده و پس از سرد شدن برش بزنید و بهعنوان غذای خوشمزه سرو کنید.
من پختم البته فقط هویج رو حذف کردم ولی خیلی خوب شد