نحوه پخت تارت کشک بادمجان مجلسی

چهارشنبه 12 دی 1397 آشپزی
نحوه پخت تارت کشک بادمجان مجلسی

طرز تهیه تارت کشک بادمجان
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازمدستور تهیه:

کره را از یخچال خارج و آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.
آرد را به کره اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا آرد و کره کاملا مخلوط شده و به شکل خرده‌های بیسکوییت درآیند.
مخلوط آرد و کره را در غذاساز بریزید، تخم مرغ، شیر و روغن را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر یکدستی آیند.
در انتها نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. خمیر حاصل را زیاد ورز ندهید، زیرا باعث سفت شدن خمیر می‌شود.
روی ظرف حاوی خمیر را سلفون کشیده و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
قالب تارت را کمی چرب کنید. خمیر را از یخچال خارج کرده، آن را در قالب تارت قرار داده، سپس خمیر را باز کنید و با دست فرم دهید.
قالب تارت را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا زیر تارت‌ها طلایی شود.
سپس فر را خاموش کرده و تاخنک شدن تارت ها، آن‌ها را از قالب خارج نکنید.

طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی

طرز تهیه کشک بادمجان
مواد لازم
بادمجان 4 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 2 حبه
نعنا داغ 1 قاشق غذاخوری
کشک 3 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه:

بادمجان‌ها را شسته، پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید.
روی بادمجان‌ها کمی نمک بپاشید و نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود، سپس با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند.
سینی فر را کمی چرب کنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید، روی بادمجان‌ها مقداری روغن اسپری کرده و سینی را به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بادمجان‌ها طلایی شوند.
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر را به آن اضافه کرده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
کمی نمک و زردچوبه اضافه کرده و هم بزنید، سپس بادمجان سرخ شده را اضافه کنید.
حدود ۱ فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان‌ها روی حرارت ملایم پخته و نرم شوند.
پس از اینکه آب آن کشیده شد، کشک را اضافه کرده و فرصت دهید ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.
در انتها نعنا داغ را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
کشک بادمجان را بکوبید و اجازه دهید خنک شود.
پس از خنک شدن تارت‌ها، آن‌ها را از قالب خارج کرده و با کشک بادمجان پر کنید.
روی تارت کشک بادمجان را به سلیقه خود با محلول زعفران، گردوی خرد شده، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.

پخت کیک اسفناجی خوشمزه
منبع: ستاره
پارسینه
دستور تهیه سوپ لازانیا

طرز تهیه سوپ لازانیا

7 افسانه اشتباه درباره ماکارونی

دستور تهیه ۲ روش ماکارونی با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا