» آشپزی » طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۷ - ۱۰:۰۹

 باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

 باقالی پلو با ماهیچه

 مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه

  • ماهیچه با استخوان گوسفندی ۳ عدد
  • پیاز خلالی شده ۲ عدد
  • سیر رنده شده ۳ حبه
  • برگ مو ۳ عدد
  • پودر پاپریکا ۱ ق چ
  • فلفل سیاه نصف ق چ
  • جوز هندی نصف ق چ
  • زعفران دم کرده ۳ ق غ
  • نمک به میزان لازم
  • برنج ۳ پیمان
  • شوید تازه خرد شده ۲ پیمانه
  • باقالی سبز تازه یا فریزری ۲ پیمانه
  • طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
  • سیب زمینی ، کاهو و یا نان لواش برای ته دیگ

 

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه 

 

ابتدا برای درست کردن هر غذایی که از برنج تهیه میشود باید برنج را از چند ساعت قبل کاملا تمیز بشوییم تا آب آن شفاف شود و بعد با مقداری نمک و آب آن را خیس دهیم .

برای درست کردن باقالی پلو هم باید در ابتدا همین کار را کرد. سپس به سراغ ماهیچه ها میرویم . در این مرحله در یک قابلمه مناسب که بشود همه ماهیچه ها را داخل آن باهم سرخ کرد انتخاب میکنیم .سپس به مقدار ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری روغن داخل آن میریزیم تا بر روی حرارت داغ شود.بعد پیازها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا پیاز ها طلایی شوند.

 باقالی پلو با ماهیچه

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

بعد از طلایی شدن پیازها ماهیچه ها را داخل قابلمه میریزیم و دو طرف آن را به مدت ۵ دقیقه در پیازها تقت میدهیم.سپس ادویه جاتی مثل فلفل سیاه ، پودر پاپریکا، جوزهندی ، برگ مو و سیر رنده شده را روی ماهیچه ها میریزیم و ماهیچه را می غلطانیم تا ادویه ها با گوشت میکس شود و به مدت ۵ دقیقه دیگر دو طرف ماهیچه ها را با ادویه ها سرخ میکنیم.سپس مقداری آب سرد ، به اندازه ای که روی ماهیچه را بگیرد داخل قابلمه میریزیم و هم میزنیم . درب قابلمه را میگذاریم تا آب با حرارت بالا به جوش آید.

پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۲ ساعت ماهیچه ها به آرامی بپزند.در نیم ساعت آخر پخت هم میتوانید به مقدار کافی نمک به آن اضافه کنید تا گوشت مزه دار شود.و پس از پخته شدن کامل ماهیچه هازعفران دم کرده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا ۵ دقیقه دیگرجوش بخورد.

ابتدا باقالی ها را می پزیم و برای این کار باید در داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک اضافه کنید تا زیر حرارت بالا به جوش آید . سپس باقالی ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با درب باز باقالی ها به مدت ۵ دقیقه بپزند.

دریک قابلمه دیگر سرخالی آب پر میکنیم تا بجوشد و پس از به جوش آمدن یک قاشق چایخوری نمک به داخل آن اضافه میکنیم .آب برنج را گرفته و برنج خیس خورده شده را به آب در حال جوش اضافه میکنیم.به آرامی مخلوط میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا برنج جوش های ریز بخورد.

بعد از ۵ دقیقه جوشیدن برنج شویدهای تازه خرد شده را داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم بعد باقالی ها را میریزیم و به آرامی هم میزنیم تا برنج ها لح نشوند.برنج ها را در حال جوشیدن را چک کنید آگر نیم پز بود و از وسط به صورت نرم دو نیم شد باید آن را آبکش کنید.برنج آبکش شده را به آرامی هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند.اجازه دهید ۵ دقیقه برنج داخل آبکش بماند تا آب اضافه آن کشیده شود.

منبع:نمناک


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :2
  • رضا

    تاریخ : ۱۸ - آبان - ۱۳۹۸

    من عاشق باقالی پلو با ماهیچه ام مگر داریم خوشمزه تر از این غذا


  • ندارزمجو

    تاریخ : ۲۹ - آبان - ۱۳۹۸

    عالی بود با تشکر از سایت خوبتون


ارسال دیدگاه