
طرز تهیه استیک لذیذ
مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
سرکۀ بالزامیک:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
گوجه فرنگی درشت:۲ عدد
پیاز شیرین بزرگ:یک عدد
آرد:۳ قاشق غذاخوری
شیر:۲ پیمانه
اسفناج:۳۰۰ گرم
جوز هندی:⅛ قاشق چایخوری
گوشت راستۀ استیکی:۴ قطعه
طرز تهیه استیک لذیذ
همچنین بخوانید:آموزش پخت نان کرپ و کرپ مرغ
گوجه فرنگی را حلقه میکنیم پیاز را پس از شستن طوری برش میدهیم که نیمی از آن حلقهای شود و بقیۀ آن که حلقه نمیشود را ریز خرد میکنیم.
حلقههای گوجه و پیاز را در یک ظرف مسطح میچینیم و مخلوط سرکه را روی آنها میریزیم و آن را کنار میگذاریم.
در یک قابلمۀ متوسط کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم. پس از اینکه کمی گرم شد، پیازهای خرد شده را داخل آن میریزیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت میدهیم.
آرد را به آن اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط کرده و آن را تفت میدهیم.
به تدریج شیر را به آن اضافه میکنیم.
اسفناج خرد شده و جوز هندی را داخل آن میریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. میگذاریم ۳ الی ۵ دقیقه روی حرارت باشد تا کاملاً بپزد و اسفناج نرم و پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار میگذاریم.
یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط-زیاد میگذاریم.
استیکها (هر قطعه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم) را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
وقتی تابه داغ شد، استیکها را داخل آن میگذاریم تا هر طرف آن قهوهای شود. برای اینکه استیک آبدار داشته باشیم، هر طرف را حدود ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم.
استیک آماده را در کنار مکمل پیاز و گوجه با سس بالزامیک و مخلوط اسفناج و جوز هندی در یک بشقاب سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه