برای جلوگیری از بیماریها، میوه ها باید به خوبی شسته شوند. از دوران کودکی یاد میگیریم که میوهها میتوانند آلودگیها و بیماریهای مختلف را منتقل کنند. این آلودگیها زمانی به بدن منتقل میشوند که میوهها را به درستی نشوییم.
شستشوی میوههای نرم: برای شستن میوههای نرم مانند زردآلو و توت فرنگی، یک ظرف بزرگ را پر از آب خنک کنید و میوهها را به آرامی در آبکش قرار دهید. پس از 5 دقیقه، میوهها را آبکشی کنید. بهتر است گل روی میوهها قبل از شستن پاک شود.
- زردآلو
- آلو
- توت فرنگی
- انگور
شستشوی میوههای چرب: برای میوههای چرب مانند خیار، ظرفی را از آب سرد پر کنید و چند قطره ماده ضدعفونیکننده در آن بریزید. میوهها را پس از 3 تا 4 دقیقه آبکشی کنید.
شستشوی میوههای با پوست ضخیم: برای میوههایی با پوست ضخیم مانند نارنگی، ابتدا میوهها را 5 دقیقه در آب سرد گذاشته و سپس با اسکاچی نرم و تمیز شستشو دهید.
موز استثناست! پوست موز باید قبل از مصرف با آب سرد شسته شود.
بهتر است میوهها را شسته و در یخچال بگذارید: میوههای شسته تا یک هفته سالم میمانند. برای نگهداری آنها، باید پس از شستشو خشک کرده و در کیسه نایلونی قرار دهید.
ارسال دیدگاه