نحوه درست کردن لواشک توت فرنگی

یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 آشپزی
لواشک توت فرنگی

طرز تهیه لواشک با توت فرنگی ترش ملس:

 

لواشک توت فرنگی از انواع لواشک ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه می باشد. این لواشک طعم ملس و ملایمی دارد .در ادامه همراه ما باشید با طرز تهیه لواشک توت فرنگی

 

مواد لازم

توت فرنگی ۱ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا توت‌های فرنگی را شسته، دم گیری کرده و آن‌ها را خرد کنید.

سپس توت‌ها را درون قابلمه ریخته و حرارت را روشن کنید.
با شعله ملایم، توت‌ها را آب باز کرده و در این حین، با پشت قاشق آن‌ها را کمی له کنید. در صورت لزوم، می‌توانید چند قاشق آب به آن اضافه کنید تا ته نگیرد.

وقتی توت‌ها پخته شدند، آن‌ها را با گوشکوب یا صافی کاملا له کنید.

حالا پوره توت‌فرنگی را ۵ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید و رب انار و نمک را به آن اضافه کنید. میزان رب انار و نمک را می‌توانید به سلیقه خود تنظیم کنید.

وقتی سس تقریبا کم‌آب شد، شعله را خاموش کنید.

یک سینی را با پلاستیک یا سلفون پهن کرده و سس لواشکی را روی آن پهن کنید به ضخامت نیم سانتی متر.

سینی را مقابل آفتاب یا پنکه قرار داده و اجازه دهید لواشک کاملا چرمی و خشک شود.

سپس لواشک‌ها را نواری برش داده، رول کرده و در یک جای خنک و خشک نگهداری کنید.

 

برای تهیه لواشک با توت فرنگی شیرین:

مواد لازم میزان لازم

توت فرنگی رسیده و شیرین ۱ کیلوگرم

شکر یا عسل ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا توت فرنگی ها را شسته و خرد کنید.

سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

به توت فرنگی ها شکر یا عسل اضافه کنید، با پشت قاشق کمی آنها را له و همه را با هم مخلوط کنید.

حالا شعله را روشن کرده و مدام موارد را هم بزنید تا آب آن کشیده شود.

سپس مواد را درون مخلوط کن یا غذاساز بزیزید و آنها را پوره کنید. (یا از صافی رد کرده و با دست چنگ بزنید.)

سس لواشک را درون یک سینی پلاستیک کشیده، پهن کرده و جلوی آفتاب یا پنکه خشک کنید. (به مدت ۲ روز زمان نیاز دارد.)

سپس آنها را رول کرده و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه لواشک توت فرنگی خونگی با فر

فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتیگراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی ضد چسب بپوشانید.
پوره توت فرنگی را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یک لایه نازک و یکدست به ابعاد ۳۱ در ۲۵ سانتیمتر پهن کنید تا شکل یک مستطیل بگیرد.
پوره را ۲ تا ۳ ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد.
لواشک را همراه با کاغذ روغنی روی یک سینی فر قرار دهید و حداقل ۳ ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند تا خنک شود.
یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بگذارید و سپس لواشک را همراه با کاغذ از سینی جدا کنید.
لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه سرو و نگهداری کنید.

دستور پخت خورش گل کلم با مرغ

سس موهامارا

سس موهامارا/ درست کردن سس پرطرفدار خاورمیانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا