فرنی مجلسی یک دسر خوشمزه و مغذی است که در مراسمهای خاص و مهمانیها سرو میشود. این دسر با ترکیبی از مواد طبیعی و خوشمزه تهیه میشود که میتواند به عنوان یک میان وعده مغذی نیز استفاده شود. در اینجا، نحوه درست کردن فرنی مجلسی را به شما آموزش میدهیم.
همچنین نکاتی برای بهبود طعم این دسر ارائه میشود.
۱.نحوه درست کردن فرنی مجلسی
- شیر
- آرد برنج
- زعفرن ساییده
- شکر
- وانیل
- خامه
- گلاب
دستور تهیه:
- آرد برنج را در یک کاسه متوسط بریزید.
- کمی شیر سرد به آرد برنج اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- بقیه شیر را در قابلمه بریزید و ترکیب شیر و آرد را با آن مخلوط کنید و هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
- خامه و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
- گلاب و محلول زعفران را در ظرفی مخلوط کنید.
- وقتی غلظت فرنی مانند ماست شد، مخلوط گلاب و زعفران را به فرنی اضافه کنید.
- فرنی را هم بزنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بپزد.
- اگر فرنی به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. اجازه دهید خنک شود.
۲.نحوه درست کردن فرنی مجلسی با نشاسته
- نشاسته ذرت
- شیر
- شیره انگور یا خرما
- آرد برنج
دستور تهیه:
- نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- آرد برنج را در قابلمهای ریخته و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
- وقتی مواد شروع به قل زدن کرد، مخلوط نشاسته ذرت و آب را اضافه کنید و هم بزنید.
- زمانی که مواد شروع به سفت شدن کرد، حرارت را ملایم کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
- فرنی را از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بکشید. در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
- موقع سرو روی فرنی شیره انگور یا خرما بریزید و نوش جان کنید.
۳.نحوه درست کردن فرنی مجلسی با نشاسته گندم
- شکر
- نشاسته گندم
- گلاب و وانیل
- شیر
دستور تهیه:
- نشاسته را در ظرفی ریخته و در نیم فنجان آب سرد حل کنید.
- نشاسته آب شده را در قابلمه بریزید و حدود یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
- سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.
- ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا نشاسته بپزد و در این فاصله هم بزنید.
- وقتی نشاسته غلیظ شد، شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس شکر را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزد.
- وقتی فرنی به غلظت مناسبی رسید، گلاب و وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
- فرنی را در ظرف سرو بکشید و اجازه دهید خنک شود.
برای درست کردن فرنی میوه ای:
- میوهها را پوست گرفته و خرد کنید.
- میوهها و مغزهای خرد شده را با فرنی مخلوط کنید.
- روی ظرف فرنی را سلفون بکشید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
ارسال دیدگاه