شیرینی تاتلی لانه بلبل
شیرینی لانه بلبلی از شیرینی های بسیار خوشمزه باقلوا ماننده و طعمی عالی داره.یه دسر بسیار شیک و خوشمزه ترکیه ای هست.. با ما همراه باشین تا آموزش پخت مرحله به مرحله این دسر رو داشته باشیم.
مواد لازم شیرینی لانه بلبلی:
125 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
یک چهارم لیوان نصف استکان ایرمیک آرد سمولینا
نصف استکان پودر قند
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری سرکه
تخم مرغ 1 عدد(از دو عدد تخم مرغ یک عدد کامل و سفیده یکی برای داخل شیرینی استفاده میشه و زرده آن برای رومال شیرینی.)
وانیل نصف قاشق 2 عددچای خوری
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
1 لیوان آرد 120 گرم
برای روی آن مغز گردو
برای شربت شیرینی لانه بلبلی
2 لیوان شکر یکی از لیوان ها کمی سرخالی )
2 لیوان آب 440 میلی
یک برش نازک لیمو
به مقدار دلخواه زعفران
طرز تهیه شیرینی لانه بلبلی
طرز تهیه شربت
ابتدا شربت را آماده می.کنیم شکر و آب و زعفران و آب لیمو ترش رو داخل ظرف گودی می ریزیم مخلوط کرده روی اجاق با حرارت متوسط 18 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بذارید خنک شود.
طرز تهیه خمیر
برای خمیر همه مواد به جز آرد یعنی کره، روغن مایع ، آرد سمولینا ، پودر قند، ماست، سرکه، وانیل و یک عدد تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید با لیسک یا با دست مخلوط کنید بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد
همه آرد رو یکجا اضافه نمی کنیم. کم کم اضافه و مخلوط می کنیم. چون ممکنه همه آرد مصرف نشه وقتی خمیر لطیف و نرمی حاصل شد که به دست نچسبیذ کافیه.
زیر و روی خمیر یک نایلون یا کاغذ روغنی می زاریم و خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز می کنیم
نصف خمیر را جدا کنید با وردنه به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید با لیوان خمیر را برش دهید و داخل سینی بچینید. را روی آنها قرار دهید. سپس 1 قاشق مرباخوری روغن مایع را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید روی خمیرها بمالید و وسط آنها را با مواد دلخواهتان پر کنید
داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید بستگی به حرارت فر دارد حدود 30 دقیقه ، بهتر است تاتلی شربتی کاملا پخته و ترد شود تا موقع ریختن شربت خمیری نشود
اگر فر شما حرارت بالا و پایین هر دو با هم روشن میشود روی این حالت بذارید در غیر اینصورت فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و در صورت نیاز چند دقیقه آخر پخت حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی تاتلی ها سرخ شود
بعد از پخت 30 دقیقه صبر کنید سپس شربت سرد را روی آنها بریزید بعد از 1 ساعت تاتلی ها را برگردانید تا پشتشان هم به خوبی شربت را جذب کند
اگر فرصت داشتید از شب قبل درست کنید تا استراحت کنند. تاتلی های شبیه این هر چقدر استراحت کنند خوشمزه تر میشوند خراب نمیشوند
شیرینی خوشگل و خوشمزه مون حاضره امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین. نوش جان
ارسال دیدگاه