» آشپزی » دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ به ۳ روش

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۲۹ - ۱۵:۵۲

ساندویچ مرغ و قارچ

دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ به ۳ روش

دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ به ۳ روش

ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ و قارچ را می‌توانید با هر مرغی که دوست دارید تهیه کنید. یعنی پخت مرغ به سلیقه شماست. در واقع بهتر است این ساندویچ را موقعی تهیه کنید که مقداری مرغ پخته از غذاهای قبلی در یخچال دارید و می‌خواهید یک غذای لذیذ جدید با آن تهیه کنید. برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ باید ابتداسس قارچ را تهیه کنید که در آن از قارچ، سیر، آب مرغ و مقداری هم کره استفاده می‌شود. سس قارچ طعمی عالی به ساندویچ شما می‌دهد.

 

۱-طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

 

 

مواد لازم برای “ساندویچ مرغ و قارچ”:

مرغ ران و سینه  دو تکه
 قارچ  ۲۵۰ گرم
 پیاز متوسط ۲ عدد
 پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
 سس مایونز  ۶- ۵ قاشق غذاخوری
 خیار شور  به مقدار لازم
 روغن   ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ:

ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو و فلفل سیاه بپزید وقتی کاملا پخته شد. مرغ ها را داخل بشقاب بگذارید تا کمی سرد شود سپس مرغ ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید وقتی طلائی شد قارچ ها و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و اجازه بدهید قارچ ها آب بیاندازد آب آن ها کشیده شود.

 

در این مرحله باید مرغ ها را اضافه کنید و تفت بدهید می توانید مقداری از آب مرغ بدون پیازهایش داخل آن بریزید تا طعم همه مواد به خورد هم بروند و خوشمزه تر شود، اگر هم دوست نداشتید لازم نیست و بعد پنیر پیتزا را اضافه کنید. در مرحله آخر سس مایونز و بقیه ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و گاز را خاموش کنید.

 

ساندویچ مرغ و قارچ آماده شد آن را با نان ساندویچی و خیارشور و گوجه و سس و کاهو و هرچه باب میل تان هست نوش جان کنید.

ساندویچ مرغ و قارچ

درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ, نحوه پخت ساندویچ مرغ و قارچ

 

۲٫ طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با نان تست

 

مواد مورد نیاز (برای ۱ نفر)
مرغ یک تکه
قارچ ۲۰۰ گرم
نان تست ۲ اسلایس
پنیر پارمزان  ۲ قاشق غذاخوری
سیر  ۳ حبه
پنیر موزورلا ۱/۲ پیمانه
آب مرغ  ۲-۳ پیمانه
کره  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده دلخواه

روش تهبه 
ابتدا باید سس قارچ را تهیه کرد. برای تهیه سس قارچ باید:

  • قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید. کمی روغن درون تابه بریزید و سیر را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا سیر‌ها معطر شوند. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی تیره شوند. سپس ۱ پیمانه آب مرغ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. وقتی جوش آمد زیر آن را کم کنید و یک قاشق کره به آن اضافه کنید، هم بزنید تا ذوب شود. مواد را روی شعله‌ی ملایم بگذارید تا غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.

در ادامه کار مراحل زیر را انجام دهید:

  • کف یک تابه تمیز را کمی چرب کنید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
  • دو عدد نان تست را بردارید و یک طرف آن را با کره چرب کنید و سمتی که چرب کردید را داخل تابه قرار دهید.
  • پنیر موزورلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نان‌ها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.
  • سپس نان‌ها را از تابه خارج کنید و روی بشقاب بگذارید.
  • روی نان از مرغ پخته و ریش شده بریزید.
  • سپس از سس قارچی که آماده کردید روی مرغ‌ها بریزید (سعی کنید بیشتر مواد سس را بریزید و آب آن را روی نان نریزید).
  • روی مواد را با نان دیگر بپوشانید و کمی فشار دهید.

ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ و قارچ با نان تست

۳٫ طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با نان ساندویچی

مواد مورد نیاز (برای ۴ نفر)
مرغ ران و سینه دو تکه
پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
نان ساندیچی متوسط  ۴ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز  ۶ – ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
خیار شور  به مقدار لازم
روغن  ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در مرحله اول مرغ را با یک عدد پیاز و آب، کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.
  • پس از پخته شدن سینه مرغ آن را از آب جدا کنید و به صورت ریش ریش در آورید.
  • یک عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در ماهی تابه سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید.
  • فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • قارچ‌ها را خرد کنید و در دقایق آخر به پیاز‌ها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیفتد.
  • مرغ‌های ریش شده را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید و تفت دهید.
  • پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و صبر کنید تا آب شود.
  • ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری سس مایونز را با نصف فنجان آب مرغ و کمی آبلیمو مخلوط کنید و روی مواد بریزید و پس از یک دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
  • نان ساندویچی را برش دهید و کمی از خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • مواد را بین نان ساندویچی بریزید و روی آن بسته به میل خودتان گوجه و خیارشور قرار دهید.

ساندویچ مرغ و قارچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با دو دستور متفاوت

 

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه