» آشپزی » پخت دسر کرم بروله فرانسوی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۰۵ - ۱۲:۰۰

کرم بروله  فرانسه

پخت دسر کرم بروله فرانسوی

پخت دسر کرم بروله فرانسوی

کرم بروله  فرانسه

کرم بروله محبوبترین دسر در جای‌جای فرانسه محسوب می‌شود و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویه‌ای کاراملی نازک، ترد و شکننده است. این کرم بی نظیر یکی از دسرهای معروف در جهان است.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله

  • زرده تخم مرغ ۶ عدد
  • خامه ۴۰۰ میلی گرم
  • شکر پودر شده یک سوم پیمانه
  • شکر دانه ریز یک چهارم پیمانه
  • اسانس وانیل یک قاشق چایی خوری

کرم بروله  فرانسه

کرم بروله (Crème brûlée) – فرانسه

مراحل پخت کرم بروله

فر رو روشن کرده و درجه حرارت رو روی ۱۵۰ درجه سانتی قرار میدیم. حدودا ۳ پیمانه آب داغ نیاز داریم پس آب رو هم میذاریم که جوش بیاد.

زرده تخم مرغ، وانیل و پودر شکر رو داخل یک کاسه ریخته و با همزن به خوبی هم بزنید.

خامه رو داخل یک کاسه ریخته و روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه. وقتی اطرافش حباب حباب شد قبل از جوش اومدن، خامه رو از روی حرارت بردارید.

خامه رو کم کم به مخلوط زرده و پودر شکر اضافه کنید و هم بزنید.

بهتره که مواد کرم بروله رو داخل یک پارچ کوچیک بریزید تا راحت تر بشه اونها رو داخل قالب ها ریخت.

برای پخت این دسر از رمکین استفاده میشه ولی شما میتونید از هر ظرف سرامیکی و یا ظرفی که تحمل دمای فر رو داشته باشید، استفاده کنید.

کرم رو داخل قالب ها بریزید.

قالب ها رو داخل سینی فر قرار داده، سینی رو در طبقه وسط فر بذارید و آب جوش رو داخل سینی بریزید. حواستون باشه آب روی کرم های داخل قالب نریزه.

با توجه به سایز قالب هایی که انتخاب کردید، زمان پخت کرم متفاوت خواهد بود.

اگه عمق مایه داخل قالب ۳ سانت باشه به ۳۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز داره و اگه عمقش بیشتر باشه بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه باید بهش زمان بدید تا بپزه.

کرم بروله وقتی پختست که در اطراف قالب، کرم سفت شده باشه ولی وقتی اون رو تکون میدید در وسطش حالت ژله ای داشته باشه.

نباید کرم رو بیش از حد بپزید که سفت سفت بشه و نباید هم وقتی میخواید اونها رو از فر خارج کنید آبکی باشه.

بعد از بیرون آوردنشون از فر، قالب ها رو از داخل آب بردارید، مواظب باشید دستاتون رو نسوزونید.

اجازه بدید ۵ دقیقه خنک بشن و بعد اونها رو به مدت حداقل ۳ ساعت بذارید داخل یخچال تا کاملا خنک بشن.

در هنگام سرو یک لایه شکر بر روی دسر بریزید و با فندک مخصوص آن را کاراملیزه کنید.

در صورتی که فندک مخصوص شیرینی‌پزی ندارید می‌توانید پس از ریختن شکر، کاسه‌ها را در فر قرار داده و با شعله بالای فر آن را برشته کنید.

مراقب باشید که رنگ ایده‌آل این دسر کاراملی مانند عکس است و نباید بسوزد.

بعد از کاراملی کردن شکر باز هم باید کرم رو داخل یخچال قرار بدید تا کاملا خنک بشه

در این مرحله نباید بیش از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال باشه اگه بیشتر توی یخچال بمونه لایه شکر کاراملی شده، ترد و شکننده بودن خودش رو از دست میده و نرم میشه.

ضخامت لایه شکری که روی کرم میریزید خیلی مهمه اگه بیش از حد شکر بریزید یک لایه ضخیم خواهید داشت که موقع خوردن کرم دندونتون رو اذیت میکنه و اگه خیلی کم شکر بریزید یک لایه خوش رنگ و زیبای کاراملی نخواهید داشت.

 

کرم بروله فرانسوی

 


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه