نحوه تهیه  کاسترد با بیسکویت، موز و شکلات

شنبه 7 اردیبهشت 1398 دسته‌بندی نشده
نحوه تهیه  کاسترد با بیسکویت، موز و شکلات

۱. دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور

مواد لازم
پودر کاسترد سه قاشق غذا خوری
شکر شش قاشق غذا خوری
شیر سرد دو و نیم فنجان
وانیل نصف قاشق چای خوری
کره پنجاه گرم
بیسکویت خرد شده صد گرم

طرز تهیه کاسترد با بیسکویت

  • در قدم اول پودر کاسترد را با شکر و وانیل در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا مواد در شیر حل شوند و یک مایع غلیظ مانند فرنی حاصل شود، پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد کاسترد سرد شود.
  • یک تابه روی حرارت بگذارید و کره را در آن بیندازید تا آب شود.
  • بیسکویت‌های پتی بور را خرد کنید و به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • ظرفی که قرار است دسر را در آن درست کنید (ظرف پیرکس مناسب است) بردارید و یک لایه از بیسکویت که با کره مخلوط شده است را کف آن ظرف بریزید، سپس یک لایه از مواد کاسترد را بریزید، این حرکت را ادامه دهید تا بیسکویت‌ها و مواد تمام شوند و لایه آخر کاسترد باشد.
  • سپس ظرف حاوی دسر را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها برود.

 

 

کاسترد با بیسکویت پتی بور

۲. دستر کاسترد شکلاتی با بیسکویت

مواد لازم برای کاسترد (برای ۶ نفر)
پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
آب  ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
مواد لازم برای شکلات
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
پودر کاسترد ۱ قاشق سوپخوری
آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
بیسکویت ساده چای به مقدار لازم
پودر نارگیل برای تزئین به مقدار لازم

 

طرز تهیه کاسترد شکلاتی

  • آرد ذرت را در یک ظرف با شیر مخلوط و پودر کاسترد را به آن اضافه کنید.
  • شکر را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کلیه‌ی مواد در شیر حل شوند، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
  • برای تهیه شکلات دسر باید در یک ظرف جدا شیر، پودر کاسترد، آب، آرد ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • حال ظرف مورد نظر (ظرف پیرکس مناسب است) را بردارید و کمی از مواد کاسترد را در کف ظرف بریزید و روی آن را بیسکویت بچینید و روی بیسکویت‌ها کمی از شکلات درست شده بریزید و خوب پخش کنید.
  • دوباره یک لایه کاسترد، یک لایه بیسکویت و یک لایه شکلات بریزید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا بیسکویت‌ها و مواد تمام شوند و لایه‌ی آخر را با شکلات تزئین کنید.
  • می‌توانید با کمی پودر نارگیل یا مغز پسته روی دسر را تزئین کنید.
  • ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

 

کاسترد شکلاتی با بیسکویت

۳. دسر کاسترد با موز و بیسکویت

 

مواد لازم
پودر کاسترد  ۲ قاشق غذاخوری سر پر
شیر ۲ لیوان
شکر  ۴ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور  یک بسته
موز ۲ عدد
مغز گردو حدودا نصف پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته برای تزیین  به مقدار لازم

 

طرز تهیه کاسترد با بیسکویت و موز

  • پودر کاسترد را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. مواد باید به قدری روی حرارت باشند تا به غلظتی شبیه فرنی برسد.
  • قبل از اینکه غلیظ شود شکر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
  • ظرف مورد نظر را آماده کنید کمی از مواد کاسترد آماده شده را در آن بریزید.
  • سپس یک لایه بیسکویت پتی بور خرد شده روی آن بریزید.
  • سپس موز‌های حلقه شده را روی آن بچینید و روی آن مغز گردو خرد شده بریزید.
  • دوباره یک لایه مواد کاسترد بریزید و همه‌ی مراحل را تکرار کنید تا جایی که مواد تمام شوند. مواد را جوری تنظیم کنید که لایه‌ی آخر (لایه رویی) کاسترد باشد.
  • ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
  • پس از آن روی دسر را با کمی خامه فرم گرفته تزئین کنید.

 

 

کاسترد با موز و بیسکویت

تقویم نجومی اسلامی

تقویم نجومی امروز شنبه 7 اردیبهشت1398

روزنامه های امروز 98/02/07

عناوین روزنامه های امروز 98/02/07

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا