طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

یکشنبه 20 آبان 1397 دسته‌بندی نشده
طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

مواد لازم برای ژله انار و زنجبیل

ژلاتین25 گرم
آب انار600 میلی لیتر
شکر65 گرم
زنجبیل تازه20 گرم
دانه انار200 گرم

طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

ژلاتین را در ظرف کم عمقی قرار دهید و به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب انار بریزید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید.
زنجبیل را پوست بکنید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.
آب انار، زنجبیل و شکر را روی حرارت گرم کنید اما اجازه ندهید به جوش آید زیرا رنگ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع ژله
ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
حالا ژله تان را در ظرف مورد نظرتان بریزید و دانه های انار را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن با خامه یا ماست کم چرب و یک برگ نعناع سرو کنید.
منبع:نمناک

 

قیمت طلا،  دلار، سکه و ارز امروز 98/01/27

قیمت دلارو سکه و طلا امروز 22 آبان 97 

تقویم نجومی اسلامی

تقویم نجومی امروز شنبه 19 آبان 1397

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا