نام غذا:پیتزا پیده پیراشکی
زمان آماده سازی: دقیقه
زمان پخت: دقیق
سروبرای:4 نفر
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم سه چهارم پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری پر
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری پر
* آرد ۲ پیمانه
نحوه تهیه پیتزا پیده پیراشکی
نحوه تهیه خمیر پیده:
مایه خمیر و شیر ولرم و شکر را مخلوط کنید. روغن را با تخم مرغ مخلوط کنید و با چنگال بزنید. شیر عمل آمده را با روغن و تخم مرغ مخلوط کنید و به آرد بیافزایید. خمیرچسبنده است پس کم کم آرد اضافه کنید تا لطیف و یک دست شود حالا خمیر را در کاسه ورز بدهید و داخل کاسه کمی چرب شده استراحت بدهید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن در جای گرم استراحت بدهید منظور از جای گرم روی بخاری نه، کنار شوفاژ. در این فاصله استراحت مواد داخلی آن را آماده کنید.
دستور پخت ضپیتزا پیده پیراشکی:
آموزش آشپزی:ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و سرخ کنید سپس گوشت چرخ کردهرا اضافه کنید و تفت بدهید و بعد از آن ادویه را اضافه کنید و سیر را له کنید یا ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید سپس هر ادویهای که دوست دارید اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، داخل آن خیلی کم آب بریزید و بعد از اینکه آب آن تمام شد و کمی تفت داده شد زیر آن را خاموش کنید.
کف سینی را فویل بکشید اگر نچسب است کمی چرب کنید و خمیر را پهن کنید اگر میخواهید پیتزایا پیده درست کنید اگر پیراشکی که با قالب مخصوص پیراشکی یا به صورت بافت یا هر طور که مایلید آماده کنید، من یک مربع باز کردم اندازه یک کف دست بزرگ مواد را وسط آن ریختم و بعد مانند بقچه بستم و رومال کردم، مواد رومال یک تخم مرغ با چنگال بزنید و دو تا سه قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه خمیرتان برشته شود (مثل همیشه میگم دما و زمان پخت با توجه به فرتان هم در نظر بگیرید) برای برشته شدن بیشتر گریل را هم روشن کنید.
ارسال دیدگاه