مربای انجیر یکی از خوشمزهترین و آسانترین مرباهاست که از ترکیب انجیر تازه یا خشک، شکر و آب لیمو تهیه میشود. این مربا به عنوان یک صبحانه دلچسب یا دسر مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه به شما ۳ روش تهیه مربای انجیر را معرفی میکنیم.
- مربای انجیر سیاه له شده
- مربای انجیر درسته
- مربای انجیر خشک
۱. طرز تهیه مربای انجیر سیاه له شده
مواد لازم:
مواد لازم | |
انجیر رسیده | 1300 گرم |
شکر | 2 پیمانه |
لیمو | 1 عدد |
دستور تهیه:
- انجیرها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند. سپس دم آنها را جدا کرده و هر یک را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
- لیمو را نصف کرده، آب آن را بگیرید و پوست آن را رنده کنید.
- تکههای انجیر، شکر، آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را در یک قابلمه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد حباب بزنند. درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید تا انجیرها بپزند.
- درب قابلمه را بردارید و دماسنج شیرینیپزی را در آن قرار دهید. حرارت را ادامه دهید تا دما به ۲۲۰ درجه فارنهایت برسد.
- پس از آماده شدن مربا، بطریها را استریل کرده و مربا را در آنها بریزید.
۲. طرز تهیه مربای انجیر درسته
مواد لازم:
مواد لازم | |
انجیر | 1 کیلوگرم |
آب | 1-1.5 پیمانه |
شکر | 700 گرم |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل یا گلاب | مقداری |
دستور تهیه:
- شکر را در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید. حرارت را روشن کنید تا شکر حل شود.
- انجیر را در شربت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
- عصاره وانیل یا گلاب را در انتها اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
دو نکته:
- دم انجیر را نگیرید تا شکل آن حفظ شود.
- برای خوشرنگتر شدن میتوانید زعفران نیز اضافه کنید.
۳. طرز تهیه مربای انجیر خشک
مربای انجیر خشک را از روی دستور مربای درسته تهیه کنید با این تفاوت که انجیر خشک را ۳ ساعت در آب بخیسانید.
نکته: میتوانید میزان شکر را کمتر کنید، معمولاً ۷۰۰ گرم شکر کافی است اما میتوان آن را تا ۵۰۰ گرم کاهش داد.
ارسال دیدگاه