فلافل مدیترانه ای یک غذای گیاهی و خوشمزه است که با سسهای متنوع همراه میشود و مناسب برای گیاهخواران است. برای تهیه این غذا، ابتدا مواد لازم را آماده میکنیم:
مواد لازم فلافل مدیترانه ای
- نخود پخته شده 400 گرم
- فلفل رنگی 2 عدد
- گشنیز تازه 1 دسته
- لوبیای پخته شده 400 گرم
- پنیر فتا 250 گرم
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- پیازچه 8 عدد
- ترتیلای کوچک 8 عدد
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
- لیمو ترش 1 عدد
- سس هریسا 1 قاشق غذاخوری
- سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
- ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو
طرز تهیه فلافل مدیترانه ای
ابتدا حبوبات را از یک روز قبل خیس کنید تا هم نفخ آنها گرفته شود و هم زودتر بپزند. حین خیس خوردن، چند بار آب آن را عوض کنید. بعد از اینکه نخود و لوبیا خیس داده شدند، آنها را بپزید و آب آن را جدا کنید.
نخود و لوبیا ها را به همراه مقداری نمک، فلفل، آرد، ساقه گشنیز، سس هریسا، پوست لیموی رنده شده و ادویههای دلخواه داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد له شوند.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و روغن را داغ کنید. سپس مواد فلافل را به صورت دایرههایی با ضخامت 1.5 سانتیمتر در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.
ترتیلاها را در ماکرویو به مدت 45 ثانیه قرار دهید تا داغ شوند. دانههای فلفل رنگی را گریل کنید و سپس فلافلها را به همراه سبزیجات گریل شده و سس چیلی و نان ترتیلا سرو کنید.
ارسال دیدگاه