طرز تهیه فلافل مدیترانه ای خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه فلافل مدیترانه ای

فلافل مدیترانه ای یک غذای گیاهی و خوشمزه است که با سس‌های متنوع همراه می‌شود و مناسب برای گیاهخواران است. برای تهیه این غذا، ابتدا مواد لازم را آماده می‌کنیم:

مواد لازم فلافل مدیترانه ای

  • نخود پخته شده 400 گرم
  • فلفل رنگی 2 عدد
  • گشنیز تازه 1 دسته
  • لوبیای پخته شده 400 گرم
  • پنیر فتا 250 گرم
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • پیازچه 8 عدد
  • ترتیلای کوچک 8 عدد
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
  • لیمو ترش 1 عدد
  • سس هریسا 1 قاشق غذاخوری
  • سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
  • ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو

طرز تهیه فلافل مدیترانه ای

ابتدا حبوبات را از یک روز قبل خیس کنید تا هم نفخ آنها گرفته شود و هم زودتر بپزند. حین خیس خوردن، چند بار آب آن را عوض کنید. بعد از اینکه نخود و لوبیا خیس داده شدند، آنها را بپزید و آب آن را جدا کنید.

نخود و لوبیا ها را به همراه مقداری نمک، فلفل، آرد، ساقه گشنیز، سس هریسا، پوست لیموی رنده شده و ادویه‌های دلخواه داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد له شوند.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و روغن را داغ کنید. سپس مواد فلافل را به صورت دایره‌هایی با ضخامت 1.5 سانتی‌متر در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.

ترتیلاها را در ماکرویو به مدت 45 ثانیه قرار دهید تا داغ شوند. دانه‌های فلفل رنگی را گریل کنید و سپس فلافل‌ها را به همراه سبزیجات گریل شده و سس چیلی و نان ترتیلا سرو کنید.

فلافل مدیترانه ای

طرز تهیه کراکت مرغ 

طرز تهیه کراکت مرغ خوشمزه و لذیذ

فینگر فود هندونه ای

طرز تهیه فینگر فود هندونه ای خوشمزه برای شب یلدا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا