نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396 آشپزی
نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز را می توانید در این مطلب از بخش آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.

 مواد لازم برای سالاد پرتقال و پیاز

 پرتقال ریز    4 عدد
نارنگی  2 عدد
پیاز  2 عدد
زیره  یک قاشق سوپ خوری
پودر فلفل سیاه  یک قاشق چای خوری
برگ نعنای تازه، (خرد شده)  یک قاشق سوپ خوری
روغن زیتون  6 قاشق سوپ خوری
زیتون سیاه  تعدادی برای تزئین
نعنای تازه  مقداری برگ برای تزئین
آب لیموترش   یک قاشق سوپ خوری
آب پرتقال  یک قاشق سوپ خوری
انواع سالادها

طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز

پوست پرتقال ها و نارنگی ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه دار از مقطع با قطر نیم سانتی متری حلقه حلقه کنید.
پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه های پیاز را روی آنها بریزید.
پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد شده و روغن زیتون را اضافه کنید.
در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می افتد.
فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون سیاه تزئین کرده.
 سالاد پرتقال و پیاز
منبع:نمناک
ژله رنگین کمانی
تهیه خورش سیب زمینی بدون گوشت

دستور پخت خورش سیب زمینی؛ با مرغ، گوشت، بدون گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

طرز تهیه تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا