نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

یکشنبه 17 اردیبهشت 1402 آشپزی
Capture 2

نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

در اینجا برای شما طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز را آموزش داده ایم که شاید در ابتدا یک سالاد عجیب به نظر بیاید ، اما این نوع سالاد خاصیت زیادی دارد و طعم بی نظیر آن همیشه در یاد شما میماند !

خواص پرتقال

خواص میوه پرتقال از این قرار است که پرتقال یکی از میوه‌ها و مرکبات قدیمی و پرمصرف است که انسان از آن استفاده کرده است و با وجود مواد و ریز مغذی های بسیار مفید موجود در خود خواص زیادی بخصوص در تصفیه خون و بهبود و پیشگیری از بیماری‌های بسیاری را دارد. پرتقال اولیه کوچک، تلخ و پر از هسته بوده است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت‌تر و شیرین‌تر شده است. پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و مس است. ویتامین C که از عوامل مهم مهارکننده سرطان است و پرتقال منبع اصلی این ویتامین محسوب می‌شود.
نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

خواص پیاز

مصرف پیاز نیز خالی از خواص نیست ، پیاز برای سلامتی و بدن بسیار فراوان و مفید است توصیه می‌شود اما باید دقت کنید که زیاده‌روی و افراط در مصرف پیاز نیز منجر به عوارض و مضراتی می‌شود. پیاز دارای قند‌ها، ویتامین‌ها مانند A و C، مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و فسفر است. از جمله خواص پیاز می‌توان به مبارزه با سرطان، کمک به بهبود سلامت قلب، کاهش قند خون بالا، تقویت معده و بهبود هضم، حفظ سلامت استخوان، جلوگیری از آلرژی و کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی، درمان اختلالات گوش، بهبود خواب، بهبود تنفس، بهبود سلامت چشم، بهبود سلامت دهان، تقویت مغز، درمان وبا، درمان تب، تسکین درد قاعدگی اشاره کرد.
Capture 21

 مواد لازم برای سالاد پرتقال و پیاز

  •  پرتقال ریز 4 عدد
  • نارنگی  2 عدد
  • پیاز  2 عدد
  • زیره  یک قاشق سوپ خوری
  • پودر فلفل سیاه  یک قاشق چای خوری
  • برگ نعنای تازه، (خرد شده)  یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون  6 قاشق سوپ خوری
  • زیتون سیاه  تعدادی برای تزئین
  • نعنای تازه  مقداری برگ برای تزئین
  • آب لیموترش   یک قاشق سوپ خوری
  • آب پرتقال  یک قاشق سوپ خوری
 مواد لازم برای سالاد پرتقال و پیاز

مواد لازم برای سالاد پرتقال و پیاز

طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز

  • پوست پرتقال ها و نارنگی ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه دار از مقطع با قطر نیم سانتی متری حلقه حلقه کنید.
  • پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
  • ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه های پیاز را روی آنها بریزید.
  • پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد شده و روغن زیتون را اضافه کنید.
  • در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می افتد.
  • فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
  • پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون سیاه تزئین کرده.
Capture 5

دستور پخت اسپاگتی با مرغ و قارچ

Capture 33

طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا