طرز تهیه ناگت مرغ خانگی خوشمزه و سالم

جمعه 16 خرداد 1404 آشپزی
ناگت مرغ خانگی خوشمزه

اکثر افراد تمایل به خوردن فست فود دارند چرا که طعم خوشمزه آنها همه را وسوسه می‌کند. اما این غذاها می‌توانند مضر باشند. پزشکان و کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که آن‌ها را بیش از یک بار در هفته مصرف نکنید. با این حال، اگر فست فودها را در خانه با مواد اولیه سالم تهیه کنید، ضرر آن بسیار کمتر خواهد بود.

اکثر افراد ناگت‌ها را آماده خریداری می‌کنند، در حالی که این ناگت‌ها فراوری شده و حاوی مواد نگهدارنده هستند. تهیه ناگت مرغ در خانه کار سختی نیست. با این روش که در اینجا توضیح می‌دهیم، به راحتی می‌توانید در خانه ناگت مرغ خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم ناگت مرغ خانگی:

  • مرغ چرخ شده (به نسبت مساوی ران و سینه) 600 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • پنیر پیتزا 150 گرم
  • سیر 2 حبه
  • قرص عصاره مرغ 1 عدد
  • سس خردل 2 قاشق غذا خوری
  • پودر نان سوخاری به مقدار لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
  • آویشن 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق مربا خوری
  • ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری

ناگت مرغ خانگی خوشمزه

روش پخت ناگت مرغ:

ابتدا مرغ چرخ شده را در ظرفی ریخته و پیاز، سیر رنده شده (آب پیاز گرفته شده) و ادویه‌ها (زرد چوبه، آویشن، فلفل سیاه، نمک، کاری) و پنیر پیتزا، سس خردل و پودر عصاره مرغ به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس با گوشت‌کوب برقی یا غذا ساز خوب مخلوط کنید و اگر هیچ کدام را در منزل نداشتید، با دست به مدت 8 دقیقه خوب ورز دهید.

روی سطح کار را آرد سوخاری ریخته و مواد آماده شده را روی آن صاف کنید به ضخامت یک سانت و روی آن را دوباره آرد سوخاری ریخته و با چاقو برش دهید یا قالب بزنید. برش‌های آماده شده را دوباره در آرد سوخاری غلتانده. ناگت‌ها آماده سرخ کردن هستند.

روغن مایع زیاد را در ماهیتابه تفلون ریخته و روی اجاق قرار دهید تا به خوبی داغ شود. سپس ناگت‌ها را سرخ کنید و مطمئن شوید مغز پخت شود.

● برای اینکه ناگت‌ها زیاد روغن به خود جذب نکنند، زمان سرخ کردن ناگت‌های جدید اضافه نکنید، چون آن‌ها سرد هستند و روغن زیادی جذب می‌کنند.

● برای مهمانی‌ها، ناگت‌ها را از قبل آماده کنید و 10 دقیقه قبل از سرو، آن‌ها را در آبکش فلزی قرار دهید (روی هم قرار ندهید تا خمیر نشود) و زیر آن یک سینی گذاشته و در فر 170 درجه از قبل روشن شده به مدت 5 دقیقه گرم کنید. با این روش روغن اضافی آن هم خارج می‌شود.

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

آموزش خوشمزه‌ترین خورش کرفس با مرغ

شکم پر؛ ارزان و اعیانی آشپزی

طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا