فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجره ای
2-طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای
نان پنجره ای
نان پنجره ای شیرینی خوشمزه ای است که احتیاج به فر ندارد و با مواد اولیه مختصری تهیه می شود با طرز تهیه نان پنچره ای خوشمزه با ما همراه باشید. در بخش اشپزی دایان طرز تهیه پیراشکی دانمارکی و دو نات خوشمزه و پیراشکی کرمدار را ببینید
مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجره ای
- تخم مرغ : 2 عدد
- نشاسته گل: ۱ لیوان
- آب و گلاب :۱ لیوان
- زعفران دم کرده :۱ فنجان
- پودر قند و پودر هل برای تزئین :به میزان لازم
- روغن مایع برای سرخ کردن :به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای
- برای تهیه نان پنجره ای ابتدا مایع نان پنجره ای را آماده کنید به این ترتیب که در یک کاسه گود نشاسته گل را بریزید . آب و گلاب را به نشاسته اضافه کنید تا کمی نشاسته خیس بخورد و بعد با کمک همزن برقی هم بزنید سپس زعفران و تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
- مایع آماده شده شیرینی پنجره ای نه خیلی سفت است و نه خیلی رقیق.
- مایع شیرینی پنجره ای را داخل یخچال گذاشته تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند.
- در یک ماهی تابه گود روغن فراوان ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
- برای سرخ کردن شیرینی پنجره ای ابتدا قالب شیرینی پنجره ای را در روغن فراوان قرار دهید تا حسابی داغ شود.
- بعد قالب را در مایع آماده شده شیرینی پنجره ای زده تا نیمه قالب باید آغشته به مایع بشود و سریع قالب را داخل روغن زده و قالب را در روغن تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود.
- پس از سرخ کردن شیرینی های پنجره ای شما آماده است آنها را روی هم قرار ندهید . شیرینی های نان پنجره ای به دلیل آن که روغن زیادی را به خود میگیرد، بهتر است بر روی دستمال آشپز خانه قرار دهید . بعد از اینکه شیرینی پنجره ای خنک شد، پودر قندو پودر هل را بر روی شیرینی ها الک کنید. و با پودر پسته تزیین کنید
نکته ها
- بعد از اینکه چند تا از شیرینی ها را که آماده کردید، مواد مایع را هم بزنید تا ته نشین نشود.
- به نان پنجره ای می توان رنگ خوراکی هم اضافه کرد .
- قالب را کامل داخل مایع نبرید زیرا وقتی در روغن ببرید دیگر از قالب جدا نخواهد شد .
- شیرینی پنجره ای اصلا ماندگاری بالایی ندارد. بهتر است تازه آماده شود.
- حتما بعد از سرد شدن شیرینی پنجره ای روی آن را بپوشانید یا در ظرف سر بسته قرار دهید.
ارسال دیدگاه