نان پنجره ای / طرز تهیه نان پنجره ای خوشمزه و ترد بدون فر

شنبه 16 اسفند 1399 آشپزی
nan pnjarey

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجره ای

2-طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

3-نکته ها

 نان پنجره ای

نان پنجره ای شیرینی خوشمزه ای است که احتیاج به فر ندارد و با مواد اولیه مختصری تهیه می شود  با طرز تهیه نان پنچره ای خوشمزه با ما همراه باشید. در بخش اشپزی دایان طرز تهیه پیراشکی دانمارکی  و دو نات خوشمزه و پیراشکی کرمدار را ببینید

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجره ای

  1. تخم مرغ : 2 عدد
  2. نشاسته گل: ۱ لیوان
  3. آب و گلاب :۱ لیوان
  4. زعفران دم کرده :۱ فنجان
  5. پودر قند  و پودر هل برای تزئین :به میزان لازم
  6. روغن مایع برای سرخ کردن :به میزان لازم
نان پنجره ای

نان پنجره ای

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

  • برای تهیه نان پنجره ای ابتدا مایع نان پنجره ای را آماده کنید به این ترتیب که در یک کاسه گود  نشاسته گل را بریزید . آب و گلاب را به نشاسته اضافه کنید تا کمی نشاسته خیس بخورد و بعد با کمک همزن برقی هم بزنید  سپس  زعفران و تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
  • مایع آماده شده شیرینی پنجره ای نه خیلی سفت است  و نه خیلی رقیق.
  •  مایع  شیرینی پنجره ای را داخل یخچال گذاشته تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند.
  • در یک ماهی تابه گود روغن فراوان ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  • برای سرخ کردن شیرینی پنجره ای ابتدا قالب شیرینی  پنجره ای را  در روغن فراوان قرار دهید تا حسابی داغ شود.
  • بعد قالب را در مایع آماده شده شیرینی پنجره ای زده تا نیمه قالب باید آغشته به مایع بشود و سریع قالب را داخل روغن زده و قالب را در روغن تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود.
  • پس از سرخ کردن شیرینی های پنجره ای شما آماده است آنها را روی هم قرار ندهید . شیرینی های نان پنجره ای به دلیل آن که روغن زیادی را به خود میگیرد، بهتر است بر روی دستمال آشپز خانه قرار دهید . بعد از اینکه شیرینی پنجره ای خنک شد، پودر قندو پودر هل را بر روی شیرینی ها الک کنید. و با پودر پسته تزیین کنید

نان پنجره ای

نکته ها

  • بعد از اینکه چند تا از شیرینی ها را که آماده کردید، مواد مایع را هم بزنید تا ته نشین نشود.
  • به نان پنجره ای می توان رنگ خوراکی هم اضافه کرد .
  • قالب را کامل داخل مایع نبرید زیرا وقتی در روغن ببرید دیگر از قالب جدا نخواهد شد .
  • شیرینی پنجره ای اصلا ماندگاری بالایی ندارد. بهتر است  تازه آماده شود.
  • حتما بعد از سرد شدن شیرینی پنجره ای روی آن را بپوشانید یا در ظرف سر بسته قرار دهید.
kofteh nokhod chi

کوفته نخود چی / طرز تهیه کوفته نخود چی خوشمزه و اصیل

salade makarony

سالاد ماکارونی / طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و رستورانی با ژامبون

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا