طرز تهیه نان سیر خوشمزه و فوری

سه‌شنبه 7 دی 1400 آشپزی
nan sir

نان سیر  یک فست فود و یک پیش غذای خوشمزه وپر طرفدار است که در اکثر رستوران ها سرو می شود در این بخش آشپزی مجله دایان قصد داریم طرز تهیه یک نان سیر خوشمزه و فوری را به شما آموزش دهیم  تا به راحتی یک نان سیر خوشمزه در خانه تهیه کنید

مواد لازم نان سیر با نان باگت

  • نان باگت فرانسوی: به مقدار لازم
  • سیر : ۴ حبه
  • جعفری و ریحان و شوید ریز خرد شده: به میزان دلخواه
  • کره :۳ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازمپ
نان سیر

نان سیر

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

  1. نان سیر به روشهای مختلف تهیه می شود اما ما در اینجا نان سیر را با باگت تهیه می کنیم که بسیار ساده  است .
  2. برای تهیه نان سیر  ابتدا ، سیر را ریز خرد کنید یا له کنید.
  3. جعفری و شوید و ریحان را نیز روی تخته آشپزخانه  ریز خرد کنید .
  4. یک تابه کوچک بردارید و کره را درون تابه  قرار دهید و روی شعله بسیار ملایم قرار دهیدو تا کره ذوب شود.
  5. سیر و سبزی ساطوری شده را به کره اضافه کرده و تفت  دهید.( می توانید سیر له شده و کره نرم شده و سبزیجات را با هم مخلوط کنید و نیازی به حرارت دادن ندارد و با چاقو پهن روی نان های باگت برش زده بمالید و پنیر پیتزا روی آن بریزید و در فر قرار دهید.)
  6. نان باگت فرانسوی را با چاقوی تیز  اره ای برش بزنید.  و با برس از مواد روغنی روی برش نان ها بزنیدو روی آن را پنیر پیتزا بپاشید.
  7. نان ها را در سینی فر چرب شده  بچینید و درون فر یا تستر قرار دهید دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و 5 تا 7 دقیقه اجازه دهید تا برشته شوند.
  8.  وقتی پنیر روی نان ها ذوب شد، از فر خارج می کنیم. نان سیر شما آمده است نوش جان .
khorake mashe

خوراک ماش / طرز تهیه خوراک ماش دزفولی

خشیل

خشیل /طرز تهیه خشیل ترکی صبحانه ی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا