نان سیر یک فست فود و یک پیش غذای خوشمزه وپر طرفدار است که در اکثر رستوران ها سرو می شود در این بخش آشپزی مجله دایان قصد داریم طرز تهیه یک نان سیر خوشمزه و فوری را به شما آموزش دهیم تا به راحتی یک نان سیر خوشمزه در خانه تهیه کنید
مواد لازم نان سیر با نان باگت
- نان باگت فرانسوی: به مقدار لازم
- سیر : ۴ حبه
- جعفری و ریحان و شوید ریز خرد شده: به میزان دلخواه
- کره :۳ قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا: به مقدار لازمپ
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
- نان سیر به روشهای مختلف تهیه می شود اما ما در اینجا نان سیر را با باگت تهیه می کنیم که بسیار ساده است .
- برای تهیه نان سیر ابتدا ، سیر را ریز خرد کنید یا له کنید.
- جعفری و شوید و ریحان را نیز روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید .
- یک تابه کوچک بردارید و کره را درون تابه قرار دهید و روی شعله بسیار ملایم قرار دهیدو تا کره ذوب شود.
- سیر و سبزی ساطوری شده را به کره اضافه کرده و تفت دهید.( می توانید سیر له شده و کره نرم شده و سبزیجات را با هم مخلوط کنید و نیازی به حرارت دادن ندارد و با چاقو پهن روی نان های باگت برش زده بمالید و پنیر پیتزا روی آن بریزید و در فر قرار دهید.)
- نان باگت فرانسوی را با چاقوی تیز اره ای برش بزنید. و با برس از مواد روغنی روی برش نان ها بزنیدو روی آن را پنیر پیتزا بپاشید.
- نان ها را در سینی فر چرب شده بچینید و درون فر یا تستر قرار دهید دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و 5 تا 7 دقیقه اجازه دهید تا برشته شوند.
- وقتی پنیر روی نان ها ذوب شد، از فر خارج می کنیم. نان سیر شما آمده است نوش جان .
ارسال دیدگاه