طرز تهیه نان سیمیت

جمعه 3 آبان 1398 آشپزی
نان سنتی ترکیه

نان سنتی ترکیه

آشپزی:نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیر ه‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

 

مواد لازم

  • آرد: ۳و نیم الی ۴ پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر خمیر مایه فوری: ۳ و نیم قاشق چای‌خوری
  • آب: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شیر:۱/۲ پیمانه
  • روغن: ۱/۳ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
  • کنجد: به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:پخت سیب زمینی شکم پر پنیری

 

نان سنتی ترکیه

طرز تهیه

۱. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم،پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و ۱/۴ از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.

۲. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای ۱۰ دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.

۳. بعد ۳ و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.

۴. حالا خمیر مایه به عمل اومده ۱/۲ پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.

۵. ابتدا شروع به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.

۶. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.

۷. حالا به خوبی و حدود ۱۵ دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.

بیشتر بخوانید:پخت میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری

۸. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم

۹. اجازه میدیم تا خمیر برای ۱ الی ۲ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

۱۰. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به ۸ قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.

۱۱. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف کرده و به صورت لوله درشون میاریم.

۱۲. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.

۱۳. ۱/۲ پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.

۱۴. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.

۱۵. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.

۱۶. خمیر‌های آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.

۱۷. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه بپزن و طلایی بشن.بهتره سینی رو در قفسه‌های بالایی فر بذارین تا زیر سیمیت‌ها نسوزه.

۱۸. حالا دیگه سیمیت‌های خوشمزه ما حاضرن.

 

طرز تهیه دسر پای پاییزی سه لایه

سیب زمینی شکم پر پنیری

پخت سیب زمینی شکم پر پنیری

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا