مواد لازم برای نان تست شکم پر:
- تخم مرغ : ۲ عدد
- نمک و فلفل : به میزان دلخواه
- کره : 5 قاشق غذاخوری
- شیر 1/4 پیمانه
- نان تست : ۱۶ برش
- ژامبون گوشت : ۱۶ برش
- پنیر پیتزا ورقه ای : به نسبت تعداد نان های استفاده شده
- پنیر چدار رنده شده : ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای و سبز قرمز : 1 فنجان
- گوجه فرنگی به دلخواه
طرز تهیه نان تست شکم پر
- برای تهیه نان تست شکم پر ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها و شیر و نمک و فلفل راخوب هم می زنیم .
- سپس نان تست ها را درون این مخلوط غلتانده و کف ماهیتابه را با کره چرب کرده و نان تست ها را در ماهی تابه کمی سرخ می کنیم . وقتی نان تست ها آماده شد
- نسبت به تعدادنان تست که داریم ظرف پیرکس یا سینی فر انتخاب می کنیم و ته آن را چرب کرده و نان ها را در ظرف میچینیم . روی نان هایک ورقه پنیر پیتزا می گذاریم و روی ان ژامبون گوشت میچینیم . روی کالباس ها هم فلفل دلمه ای های رنگی و یا گوجه فرنگی میریزیم و مجددا یک لایه به همین صورت با نان تست و مواد گفته شده میچینیم این لایه ها را 2 تا3 ردیف چیده .
- روی لایه ی آخر مخلوط تخم مرغ و شیری که باقی مانده می ریزیم و روی آن پنیر چدار رنده شده میریزیم.
- ظرف را بمدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم . تا پنیر ها آب شود . سپس از فر درآورده و با سس فلفل سرو مینماییم.
ارسال دیدگاه