طرز تهیه نان تست شکم پر با ژامبون و پنیر/ میان وعده خوشمزه و ساده

شنبه 27 شهریور 1400 آشپزی
نان تست شکم پر

نان تست شکم پر

مواد لازم برای نان تست شکم پر:

  1. تخم مرغ :  ۲ عدد
  2. نمک و فلفل :  به میزان دلخواه
  3. کره :  5 قاشق غذاخوری
  4. شیر 1/4 پیمانه
  5. نان تست :  ۱۶ برش
  6. ژامبون گوشت :  ۱۶ برش
  7. پنیر پیتزا ورقه ای :  به نسبت تعداد نان های استفاده شده
  8. پنیر چدار رنده شده :  ۲۰۰ گرم
  9. فلفل دلمه ای و سبز  قرمز :  1 فنجان
  10. گوجه فرنگی به دلخواه

طرز تهیه نان تست شکم پر

  1.  برای تهیه نان تست شکم پر ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها   و  شیر و نمک و فلفل راخوب هم می زنیم .
  2. سپس نان تست ها را درون این مخلوط غلتانده  و کف ماهیتابه را با کره چرب کرده و نان تست ها را در ماهی تابه کمی سرخ می کنیم  . وقتی نان تست ها آماده شد
  3. نسبت به تعدادنان تست که داریم ظرف پیرکس یا سینی فر انتخاب می کنیم  و ته آن را چرب کرده و نان ها را در ظرف میچینیم . روی نان هایک ورقه  پنیر پیتزا  می گذاریم و روی ان ژامبون گوشت میچینیم . روی کالباس ها هم فلفل دلمه ای های رنگی و یا گوجه فرنگی  میریزیم و مجددا یک لایه به همین صورت با نان تست و مواد گفته شده میچینیم این لایه ها را 2 تا3 ردیف چیده  .
  4. روی لایه ی آخر مخلوط تخم مرغ و شیری که باقی مانده می ریزیم و روی آن پنیر چدار رنده شده میریزیم.
  5. ظرف را بمدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم . تا پنیر ها آب شود . سپس از فر درآورده و  با  سس فلفل سرو مینماییم.
پیتزا قیفی

طرز تهیه پیتزا قیفی ؛برای تولدو دورهمی ها

طرز تهیه آبگوشت مغز دار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا