طرز تهیه نان خانگی خوشمزه با سبزیجات

چهارشنبه، 29 جولای 2020 آشپزی

نان تره و جعفری 

شاید فکر کنید پخت نان کار سختیه و انجام اون در منزل امکانپذیر نیست، اما اگر یکبار امتحان کنید، همیشه عطر دلپذیر نون تازه در فضای خونتون خواهد پیچید.

مواد لازم برای تهیه نان  تره وجعفری

  1. آرد ٢کیلو و نیم
  2. نمک 25 گرم
  3. زردچوبه یک قاشق غذاخوری
  4. نصف قاشق فلفل قرمز مرباخوری
  5. 250گرم روغن مایع
  6. پیاز رنده شده 3 عدد
  7. سبزی خرد شده تره و جعفری 750 گرم
  8. آب 1 کیلو
  9. شکر 25 گرم
  10. مخمر 50 گرم

طرز تهیه:

آرد، شکر ، نمک، مخمر ، زردچوبه ،فلفل قرمز ، روغن مایع و آب ولرم را بآ  هم مخاط کرده و ورز میدهیم  تا به دست نجسبد .از خمیر قسمت های 250 گرمی برداشته و چونه می کنیم. چونه ها را میگذاریم حدود 20 تا 30 دقیقه استراحت کنه.

بعد با وردنه یا دست به شکل نواری پهن صاف می کنیم. سبزی و پیاز را رو و زیرش می ریزم و می پیچیم.

مجددا میگذاریم خمیر 30 دقیقه استراحت کنه. بعد که پف کرد با دست  پف خمیر را خوابانده و  خمیررا روی سینی فر چرب شده قرار داده و  در فر دمای180 درجه از قبل روشن شده به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم روی نانها را میتونید مخلوط کنجد و تخم مرغ و کمی روغن بمالید.و گریل را چند دقیقه روشن کنید مواظب باشید نان نسوزد.

نوش جان

نان تره جعفری

 

طرز تهیه نان پیازچه و جعفری

نان پیازچه و جعفری یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عصرانه استفاده می شود،

مواد لازم برای تهیه نان پیازچه جعفری

  1. پیاز چه 1/4پیمانه
  2. جعفری 1/4پیمانه
  3. نمک 1 قاشق غذا خوری
  4. روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
  5. زرد چوبه قاشق غذا خوری
  6. شیر 3/4 پیمانه
  7. شکر 1 قاشق غذا خوری
  8. آرد سفید 3 و 3/4 پیمانه
  9. آب گرم 1و 1/4 پیمانه
  10. خمیر مایه 1و 1/4 قاشق چای خوری

 

نان پیازچه جعفری

طرز تهیه  نان پیازچه و جعفری

● ابتدا آب گرم را به  همراه پودر مخمر و شکر داخل یک کاسه مناسب و  بزرگ مخلوط می کنیم و درب انرا می گذاریم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا ۱۰ دقیقه استراحت کند و عمل بیاید.در این مرحله شیر را به همراه روغن زیتون، پیازچه و جعفری ساطوری شده، نمک، زردچوبه و آرد به کاسه حاوی خمیر مایه عمل امده اضافه می کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود .

●حالا خمیر را به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود و چسبندگی خیلی کمی داشته باشد. در ادامه خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را چونه می گیریم و روی سطح کار قرار می دهیم.

●حالا روی چونه ها را با دستمال می پوشانیم و اجازه می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت استراحت کنند. در همین حین سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم و چونه ها را پس از استراحت با وردنه پهن می کنیم.

●چون ها را باید به صورت با وردنه باز کنیم که قطرشان به صورت حدودی ۲۰ سانتی متر باشد. حالا خمیرهای باز شده را داخل سینی فر می چینیم و با دست روی خمیرها طرح می اندازیم، سپس با روغن زیتون روی خمیرها را رومال می کنیم.

●فر را باید از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند. پس از اینکه نان ها پختند .

●گریل را روشن کرده و مواظب باشید تا رنگشان بیش از حد تیره نشود، سپس سینی را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا نان ها کمی خنک شوند. در پایان نان ها را جمع می کنیم و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

اشکنه آب پیازک شیرازی خوشمزه +طرز تهیه

طرز تهیه کیک هلوبرگردان شیک و مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا