
اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج با نمک دریایی برای شما انتخابی عالی است. در این مطلب با روش درست کردن این نان خوشمزه و سالم آشنا خواهید شد.
مواد مورد نیاز:
- آرد: 1.5 پیمانه
- آرد گندم: 1.5 پیمانه
- شیرسویا: 1 پیمانه
- اسفناج: 125 گرم
- بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
- نمک دریا: 1 ق چ
- سرکه سیب: 4 ق چ
- جوش شیرین: 1 ق چ
- دانه آفتابگردان: به میزان لازم
روش پخت نان اسفناج با نمک دریایی:
آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه ریخته و با استفاده از قاشق مخلوط کنید.
شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج در دستگاه غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود.
مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و داخل سینی فر که قبلاً با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار دهید و با چاقو روی هر کدام برشی به شکل (+) بزنید.
به وسیله قلممو مخلوط یک دوم پیمانه شیر و 1 قاشق سوپخوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. سپس دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.
نان را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. سپس با کره گیاهی سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. این نان فاقد هرگونه چربی است و میتوانید از آن به صورت روزانه استفاده کنید.
ارسال دیدگاه