طرز تهیه نان اسفناج با نمک دریایی خوشمزه و سالم

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 7

اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج با نمک دریایی برای شما انتخابی عالی است. در این مطلب با روش درست کردن این نان خوشمزه و سالم آشنا خواهید شد.

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 1.5 پیمانه
  • آرد گندم: 1.5 پیمانه
  • شیرسویا: 1 پیمانه
  • اسفناج: 125 گرم
  • بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
  • نمک دریا: 1 ق چ
  • سرکه سیب: 4 ق چ
  • جوش شیرین: 1 ق چ
  • دانه آفتابگردان: به میزان لازم

روش پخت نان اسفناج با نمک دریایی:

آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه ریخته و با استفاده از قاشق مخلوط کنید.

شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج در دستگاه غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود.

مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و داخل سینی فر که قبلاً با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار دهید و با چاقو روی هر کدام برشی به شکل (+) بزنید.

به وسیله قلم‌مو مخلوط یک دوم پیمانه شیر و 1 قاشق سوپ‌خوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. سپس دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.

سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.

نان را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. سپس با کره گیاهی سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این نان فاقد هرگونه چربی است و می‌توانید از آن به صورت روزانه استفاده کنید.

parde polo

طرز تهیه پرده پلو ترکیه: غذایی خوشمزه و مقوی

کباب بره

طرز تهیه کباب بره خوشمزه و زعفرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا