طرز تهیه نان اسفناج خوشمزه و مقوی

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
images 22

نان اسفناج یکی از محبوب‌ترین نان‌های بین‌المللی است که با ترکیب مواد مغذی و خوشمزه تهیه می‌شود. برای آموزش طرز تهیه این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر

  • آرد: ۳ تا ۴ پیمانه
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • آب ولرم: ½ پیمانه
  • روغن مایع: ½ پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • خمیر مایه فوری: ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی نان اسفناج

  • اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۱۲۰ گرم
  • پنیر موزارلا: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

نان اسفناج

طرز تهیه خمیر نان اسفناج

برای تهیه خمیر نان اسفناج، ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه شکر و نصف پیمانه از شیر ولرم داخل یک کاسه ترکیب کرده و درب آن را بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید. سپس تخم مرغ را به همراه باقیمانده شیر، آب ولرم و نمک در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و خمیر مایه آماده را اضافه کنید.

آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود. پس از ورز دادن، خمیر را در یک کاسه چرب شده بگذارید تا به مدت ۱ ساعت در جایی گرم استراحت کند.

تهیه مواد میانی نان اسفناج

اسفناج را خرد کرده و در یک تابه تفت دهید، سپس سیر و ادویه‌جات را اضافه کنید. بعد از اینکه آب اسفناج تبخیر شد، پنیر خامه‌ای و پنیر موزارلا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پخت نان اسفناج

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی را با مخلوط اسفناج پر کنید و دیگری را روی آن بگذارید. بعد از استراحت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

نان اسفناج شما آماده است! نوش جان!

نکته: برای مزه بهتر می‌توانید قبل از پخت نان، روی آن را با زرده تخم مرغ رومال کنید.

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۲۲ ۱۰ ۰۹ ۳۴

طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و ساده

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۷ ۲۰ ۱۷ ۰۴

طرز تهیه کیک موکا خوشمزه و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا