
ناسی گورنگ
این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی دارد. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل می شود.
مواد لازم ناسی گورنگ
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد کوچک
- سیر ۲ حبه
- هویج ۱ عدد
- کلمسبز ۱/۲ عدد کوچک
- برنج قهوهای ۱۷۵ گرم
- سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- سس چیلی به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ
- پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقهحلقه کنید.
- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
- هویج رو رنده کنید.
- کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
- از برنج پخته استفاده کنید.
طرز تهیه ناسی گورنگ
- روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.
- هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوهای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
- سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخممرغ رو در اون بشکنید. تخممرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
- غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخممرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
ارسال دیدگاه