ناسی گورنگ

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی

ناسی گورنگ

این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی دارد. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل می شود.

مواد لازم ناسی گورنگ

  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد کوچک
  • سیر ۲ حبه
  • هویج ۱ عدد
  • کلم‌سبز  ۱/۲ عدد کوچک
  • برنج قهوه‌ای ۱۷۵ گرم
  • سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سس چیلی به دلخواه

 

ناسی گورنگ؛ غذای پرطرفدار اندونزیایی

ناسی گورنگ؛ غذای پرطرفدار اندونزیایی

 

آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ

  1.  پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه‌حلقه کنید.
  2.  سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
  3.  هویج رو رنده کنید.
  4. کلم سبز  رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
  5. از برنج پخته استفاده کنید.

طرز تهیه ناسی گورنگ

  1. روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.
  2. هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
  3. سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
  4. غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
جوجه کباب مراکشی

نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

خرما و معجزه ویتامین B در ماه رمضان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا