میگو پلوی شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و مفید ایرانی است که با میگو پلوی شیرازی تهیه میشود. این غذا نه تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این پلوی خوشمزه را برای شما شرح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه میگو پلوی شیرازی
- برنج ۲ و یک چهارم پیمانه
- آب ۳ و یک چهارم پیمانه
- میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
- زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
- خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- شکر ۲ الی ۳ قاشق مربا خوری
- پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
- جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
- هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- پیاز ۱ عدد
طرز تهیه میگو پلوی شیرازی
ابتدا برنج را شسته و نمک بریزید. بعد از دو سه ساعت، آن را روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن در آن بریزید و هم بزنید. در یک قابلمه دیگر روغن ریخته و از نان یا سیبزمینی برای ته دیگ استفاده کنید. برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید.
خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا خوشرنگ و نرم شوند. سپس دو لیوان آب در قابلمه ریخته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه جوشیدن، روی صافی ریخته و کنار بگذارید.
هویجهای خلال شده را نیز با مقدار کمی آب بپزید و در آخر شکر و کمی روغن اضافه کنید. زرشک را خوب شسته و با شکر و روغن مختصری تفت دهید. جعفری را خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ مخلوط کنید و کمی تفت دهید. در نهایت مواد را لا به لای برنج گذاشته یا روی آن تزئین کنید.
ارسال دیدگاه