طرز تهیه میگو پلوی شیرازی خوشمزه و پرخاصیت

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
mygo ploy

میگو پلوی شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و مفید ایرانی است که با میگو پلوی شیرازی تهیه می‌شود. این غذا نه تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این پلوی خوشمزه را برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه میگو پلوی شیرازی

  • برنج ۲ و یک چهارم پیمانه
  • آب ۳ و یک چهارم پیمانه
  • میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
  • زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
  • خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • شکر ۲ الی ۳ قاشق مربا خوری
  • پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
  • جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
  • هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز ۱ عدد

میگو پلوی شیرازی

طرز تهیه میگو پلوی شیرازی

ابتدا برنج را شسته و نمک بریزید. بعد از دو سه ساعت، آن را روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن در آن بریزید و هم بزنید. در یک قابلمه دیگر روغن ریخته و از نان یا سیب‌زمینی برای ته دیگ استفاده کنید. برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید.

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا خوشرنگ و نرم شوند. سپس دو لیوان آب در قابلمه ریخته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه جوشیدن، روی صافی ریخته و کنار بگذارید.

هویج‌های خلال شده را نیز با مقدار کمی آب بپزید و در آخر شکر و کمی روغن اضافه کنید. زرشک را خوب شسته و با شکر و روغن مختصری تفت دهید. جعفری را خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ مخلوط کنید و کمی تفت دهید. در نهایت مواد را لا به لای برنج گذاشته یا روی آن تزئین کنید.

۲۲۰۴۴۵

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر خوشمزه

۰۸۵۲۳۲

طرز تهیه خلال پلو سمنانی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا